Happy momlife

shutterstock_233691502
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Supermarkt ergernissen

Ik vind het superleuk om weekmenu’s te bedenken en om de boodschappen te bestellen. Maar boodschappen doen in de winkel is niet zo mijn ding. Waarom niet? Dat ga ik je vertellen!

1. Drukte – Ik kan heel slecht tegen drukte en al helemaal niet in de winkel. Ik wil gewoon zo snel mogelijk door de winkel heen zonder constant mensen voor mijn neus te hebben.

2. Kletsende mensen midden in het gangpad  – Volgens Ro maak ik mij hier ook regelmatig schuldig aan, maar euh ik vind het zelf dus mega irritant. Je kunt er dan helemaal niet langs. Net als mensen die recht voor een schap staan te kletsen of staan te twijfelen haha! Ik wil er gewoon zo snel mogelijk doorheen.

3. Onaardige of onbeleefde caissières – Dit is ook zo’n hinderlijk puntje hé, ik vind het altijd fijn als ik als klant begroet word. Ik deed dit zelf ook toen ik in een winkel werkte.

4. Schappen die leeg zijn – Nog zo’n ding en dit heb ik echt regelmatig, maar het komt vaak voor dat ik dingen nodig heb die er niet meer zijn. Mega irritant! haha

5. Karretjes – Ik ben één van de weinige mensen die echt niet met een kar kan lopen. Ik maak mega grote bochten en heb moeite met iedere beweging. Tot dusver is het mij altijd gelukt zonder botsingen. En als ik de kans krijg om mijn kar aan iemand anders te geven die mee is dan doe ik dit met liefde!

6. Altijd de verkeerde kassa – Nog zo’n ding, ik kies altijd de verkeerde kassa waardoor ik veel te lang in de rij sta. Diegene voor mij heeft altijd wel iets of het duurt gewoon mega lang.

7. Ouderen – En echt niet alle ouderen vallen hier onder hoor. Maar hier in het dorp zijn er een paar die denken dat ze altijd maar voor morgen sluiten. Of wanneer er een nieuwe kassa open gaat ze denken dat ze direct aan de beurt zijn, terwijl voor hen nog een heleboel andere mensen staan te wachten.

8. VERGETEN! – Ik kom er zo vaak bij de kassa achter dat ik een bepaald product ben vergeten. Vaak wanneer ik bijna moet afrekenen waardoor ik niet even snel terug kan lopen.

Daarom doe ik dus graag boodschappen online. Maar ook daar heb ik zo mijn ergernissen. 

Facebook Comments

Share this post