Boeken

Summer reading | Vakantiegeld

Zo aan het einde van mijn zwangerschap ben ik niet meer zo’n ster in lange verhalen lezen. De concentratie is ver te zoeken zeg maar haha! Toch probeer ik voor mezelf de nodige ontspanning te vinden en toch nog met enige regelmaat een boek uit te lezen. Boeken lezen zorgt er namelijk voor dat ik compleet ontspan en even in een andere wereld beland. Suzanne Vermeer heeft meerdere korte boeken geschreven die je zo even weg leest. Waaronder het boek Vakantiegeld. 

Over het boek:

Robert en Karin van Loon zijn met vakantie op Mallorca als ze aangesproken worden door een werknemer van het resort Golden Oasis om mee te doen met een loterij. Als blijkt dat ze de hoofdprijs hebben gewonnen, laten ze zich verleiden tot een rondleiding in het resort, maar daar is niets wat het lijkt…

Wat vond ik ervan? 

Ik had in eerste instantie niet door dat ik een kort verhaal las en verwachte nog een hele boel spanning. Dit ben ik namelijk gewend door de boeken van Suzanne Vermeer. Dit boek bleek een kort verhaal te zijn, maar dit maakte hem niet minder leuk, wel vond ik het einde wat abrupt waardoor ik eigenlijk het idee had dat het boek/verhaal werd afgekapt. Het had nog veel uitgebreider gekund. Maar het verhaal zelf was wel leuk en ik was ook geboeid door wat er in het verhaal gebeurde.

Nog meer korte verhalen 

Naast het korte boek Vakantiegeld heeft Suzanne Vermeer nog meer korte boeken. Handig voor tijdens de vakantie bijvoorbeeld:

  • De bestemming
  • Madonna
  • In de mist
  • Een vluchtig gebaar

Ik denk dat ik de komende tijd ook de andere korte verhalen zal gaan lezen, vooral omdat ze snel weglezen en mijn geheugen momenteel niet zo goed werk. Damn you pregnancy brains!

Je koopt dit korte verhaal voor €1,50 bij bol.com

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply