Happy momlife

Schermafbeelding 2017-08-23 om 14.41.07
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Summer Reading | De oppas

Yes het lukte mij om in mijn laatste weekjes nog een aantal boeken uit te lezen. Mijn concentratie is namelijk ver te zoeken en rust was ook ver te zoeken. Onlangs las ik het boek De oppas van Jette van Vuuren uit. Of het een aanrader is? Dat kun je hieronder lezen. 

Kim is de vaste oppas van Max en Suze. Toch is Kim allesbehalve geschikt als oppas: ze houdt niet van kinderen, rookt liever een joint, of vrijt met Anton de buurman, echtgenoot van de bedlegerige, kinderloze Dorien. Als op zekere dag de kleine Suze verdwijnt en niet veel later haar dode lichaampje bij de oppas in de tuin wordt teruggevonden, wijst alles erop dat Kim de dader is. Kim beweert dat ze het niet gedaan heeft, Max bevestigt dat, niemand gelooft hen. Wie vertelt de waarheid en wie is de echte moordenaar? Dertien jaar later proberen Kim en Max alsnog hun gelijk te halen. Want wraak is zoet. Totdat het lot anders bepaalt.

Ik was gelijk geboeid door het boek en merk dat ik echt een overstap heb gemaakt naar de thrillers. Voorheen las ik voornamelijk zoetsappige verhalen haha. Het was een spannend verhaal waardoor ik hem met moeite kon wegleggen. Ik wilde weten wat er precies gebeurd was. Het boek is een afwisseling tussen diverse personages, mijn pregnancy brain moest hierdoor wel goed schakelen. Het verhaal las lekker weg en het boek is prettig geschreven, je wordt helemaal meegenomen in het verhaal dat erg spannend is.

In het begin van het boek ging mijn hoofd alle kanten op. Wie zal het kleine meisje vermoord hebben? Op dat moment is iedereen nog verdacht, maar hoe verder het boek gaat hoe duidelijker het wordt en dit? Dit zorgt ervoor dat je verder wilt lezen. Je maakt in het boek goed kennis met de diverse karakters in het boek en alle personages sporen voor geen meter haha! Het einde was wel een beetje voorspelbaar helaas, maar dat maakt het boek niet minder leuk om te lezen.

Het boek is o.a. te koop bij bol.com

Facebook Comments

Share this post