Happy momlife

Schermafbeelding 2017-06-16 om 10.43.56
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Summer Reading | | On Top – Anna Nooshin

Yes vanaf vandaag tot aan de laatste zondag van de zomer deel ik elke zondag een recensie van een boek dat ik heb gelezen. Deze week start ik met het boek On Top van Anna Nooshin die je misschien wel kent van RTL Boulevard, Expeditie Robinson of haar blog nsmbl.nl. Het boek on top wordt gezien als het handboek voor online succes. 

On top is een inspirerend boek voor de vrouwen die zich afvragen of dit alles is in het leven. Een boek humor, zelfspot en voor mij vele herkenbare situaties. Anna heeft zelf voor haar succes gezorgd iets waar ik als blogger en online ondernemer alleen maar tegenop kan kijken. Haar boek komt eerlijk en oprecht over waardoor hij lekker wegleest. Haar boek inspireert en motiveert mij om nog meer uit mezelf en uit het bloggen te halen. Want als je iets echt wilt dan moet je er iets voor doen. Het komt je natuurlijk zomaar aanwaaien. Ik herkende veel van mijn persoonlijkheid in die van Anna waardoor haar verhaal mij nog meer motiveerde. Zo heeft Anna ook een hele hoop bijbaantjes gehad en heeft ze bij alle baantjes wel een goede reden waarom het toch niks voor haar was.

Over het boek: 

On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle-industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan. In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie – never seen before – privéfoto’s waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien.

Turn your cant’s into cans and your dreams into plans.

Anna heeft in no time een indrukwekkende carrièresprong gemaakt. In On Top lees je hoe een jeugd in asielzoekerscentra, honderden obscure bijbaantjes, high end stages in New York en een low budget wereldreis hebben bijgedragen aan haar huidige succes. En dan, wat gebeurt er als je ineens “on top” staat? Hoe verandert je leven, hoe veranderen je vriendschappen, wat gebeurt er als je voor je droom gaat en het lukt?

Heb jij dit boek al gelezen?

 

 

On top is te koop bij o.a. bol.com

Facebook Comments

Share this post