Boeken Entertainment

Summer reading: Lieve mama

De gehel zomer kun je elke dinsdag een recensie lezen. De zomer staat voor mij vaak in het teken van rust en lezen en tot dusver gaat dat weer heel goed. Ik las het boek Lieve mama geschreven door Esther verhoef uit. Is het een aanrader of niet? Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien.
De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner.
Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar daarmee is de nachtmerrie voor Helen nog maar pas begonnen…

Wat vond ik van het boek
Man wat worden er de laatstte tijd veel goede boeken geschreven. Ook dit boek kreeg van mij weer vijf sterren op goodreads. Ik werd meegezogen in het verhaal en kon het boek niet wegleggen. Het verhaal was spannend met een einde die ik niet zag aankomen. Ik leefde mee met de hoofdpersonen, ik had het met hun te doen, maar kon mezelf ook onwijs kwaad maken. Een echt eaanrader als je het mij vraagt.

Ben jij nieuwsgierig naar dit boek? Je koopt hem voor €19,95 via bol.com 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Tamara

  Klinkt wel spannend! Lijkt een beetje op een film die laatst op tv was, kan alleen niet op de naam komen

  14/07/2015 at 9:18 am
 • Reply Malou

  Ik hou wel van dit soort boeken, leuke review 🙂

  14/07/2015 at 9:26 am
 • Reply Michelle

  Hey Joyce, ik zou je graag willen toevoegen op goodreads omdat ik het leuk vindt om te zien wat anderen lezen maar ik kan je niet vinden. Heb je misschien een rechtstreekse link voor me naar je goodreads profiel?

  14/07/2015 at 10:26 am
 • Reply Kim

  Hier ben ik wel nieuwsgierig naar!

  14/07/2015 at 10:25 pm
 • Leave a Reply