Happy momlife

Schermafbeelding 2017-06-18 om 19.43.11
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Summer reading | Mijn leven in de wildernis – Miriam Lancewood

Er komen wel eens boeken voorbij waarbij je bij voorbaat al wel weet dat het niet echt iets voor jou is. Dit had ik met het boek mijn leven in de wildernis, maar toch besloot ik het boek een kans te geven, want het kwam wel vaker voor dat ik in een boek begon en het uit eindelijk wel een succes bleef of juist andersom dat ik er helemaal niks mee kon. 

Over het boek

In Mijn leven in de wildernis vertelt de Nederlandse Miriam Lancewood over haar leven in de wildernis van Nieuw-Zeeland. In 2010 verruilde ze de Achterhoek voor een leven ver van de bewoonde wereld. Samen met haar man Peter leeft ze zonder enige vorm van luxe een geïsoleerd leven in de verlaten bergen op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. In het televisieprogramma Floortje naar het einde van de wereld zocht Floortje Dessing het echtpaar op. Een inspirerend verhaal over durf, keuzes en geluk.

Wat vond ik ervan?

Oké ik gooi het er direct maar uit; het boek was echt niks voor mij! Ik deel eigenlijk geen interesses met de schrijfster van het boek en het kon mij dan ook niet boeien. Overleven in de wildernis? Daarvoor stap ik mijn bed niet uit. Ik verruil mijn, toch wel, luxe leventje liever niet voor het primitieve waar ze in het boek over schrijven. Ik ben gewoon te verwend ik ben een echte prinses als ik er zo over nadenk. Hierdoor voelde ik een enorme afstand tijdens het lezen van het boek en skipte ik ook regelmatig een paar bladzijdes, omdat het hoofdstuk mij helemaal niks boeide. Het boek is geschreven n.a.v. het programma Floortje naar het einde van de wereld en ook dit programma kon mij niet echt boeien. Nee dit is geen aanrader voor mij.

Het boek mijn leven in de wildernis koop je o.a. bij bol.com

Facebook Comments

Share this post