Boeken

Summer Reading | Lawinegevaar – Suzanne Vermeer

Sinds ik een nieuwe ereader heb mogen ontvangen heb ik de smaak van het lezen weer helemaal te pakken. Het eerste boek dat ik las op mijn nieuwe e-reader was Lawinegevaar van Suzanne Vermeer. Dit boek kwam elke keer voorbij bij kobo plus en zag eruit als een aanrader. Het is een spannend boek en voor de afwisseling hou ik daar wel van. 

Over het boek:

Advocate Chantal Donkers breekt definitief door als succesvol strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat deze roem ook een keerzijde heeft, ontdekt ze als ze te maken krijgt met een stalker.
Om even te ontsnappen aan alle stress en drukte boekt Chantal een skivakantie naar Zwitserland met haar vriend Niels. Maar een week voor vertrek gaat ’s avonds de deurbel. Er staat een meisje op de stoep dat beweert de dochter te zijn van Chantals jongere zus Amber. De zus met wie ze al ruim tien jaar geen contact meer heeft. Het meisje stelt zich voor als Fenna en stapt naar binnen met de woorden: ‘Mama zegt dat ik bij jou veilig ben.’ Een heerlijke winterthriller van Suzanne Vermeer met een strakke spanningsboog en een verrassend plot.

Ik moet hem uitlezen

Sst zeg ik tegen Robert, ik moet dit boek verder lezen. Haha! Dit deed ik vanaf het moment dat ik halverwege het boek was. Ik zat helemaal in het verhaal en ik moest het boek uitlezen. Ik ben dol op boeken waar ik helemaal in getrokken word. Daarnaast bevat het boek ook een plot twist waardoor ik echt verder moest lezen. Ik moest weten hoe het allemaal zou gaan eindigen. Het verhaal neemt je mee door allerlei emoties en is soms ook echt spannend. Zeker een aanrader om te gaan lezen.

Heb jij lawinegevaar al gelezen? 

Lawinegevaar van Suzanne Vermeer is o.a. te koop bij bol.com

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Joyce

    Nee, die heb ik nog niet gelezen, maar ik zet ‘m direct op mijn to-read lijstje. En als ik de boeken die ik nu nog heb liggen, heb uitgelezen, ga ik denk ik toch maar het Kobo plus abonnement van Bol nemen, lijkt me ideaal!

    02/07/2017 at 7:47 am
  • Leave a Reply