Happy momlife

Schermafbeelding 2017-06-16 om 11.16.11
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Summer reading | Huidpijn – Saskia Noort

Ik lees graag boeken van Saskia Noort en toen ik dit boek zag bij Kobo plus moest ik hem ook lezen. Online had ik veel goed gelezen, dus ik was ook wel benieuwd of dit boek een succes is. Net als alle andere boeken die ik tot dusver had gelezen van Saskia Noort. Het boek was het eerste boek dat ik via kobo plus had gelezen, een fijne abonnementsdienst van Bol.com in samenwerking met Kobo. 

Over het boek: 

‘Huidpijn’ is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. Saskia Noort weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het BN’erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde. Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden.

Mijn mening: 

Het boek valt mij tegen. Ik ben gewend dat de boeken van Saskia Noort mega spannend zijn, maar eigenlijk valt het deze keer tegen. Het boek is spannend, maar ook weer niet. Ik krijg geen hoogte van de hoofdpersoon in het boek waardoor het boek mij niet zo goed kan boeien. Heel jammer natuurlijk, want it is zo belangrijk in het boek. Anne de hoofdpersoon in huidpijn maakt een hele hoop ellende mee waardoor de geloofwaardigheid compleet weg gaat. Nu is het natuurlijk ook een fictief boek, toch vind ik het fijn als ik meegenomen word door het verhaal. Aan het einde van het boek is hij wel spannend, maar eigenlijk mag dat van mij wel iets eerder in het boek komen. Ik ben dol op plot twisten in boeken, en dat mis ik hier echt. De voorgaande boeken van Saskia Noort hadden die voor mijn gevoel wel.

Heb jij Huidpijn van Saskia Noort al gelezen?

Huidpijn van Saskia Noort is o.a. te koop bij bol.com en te lezen via kobo plus

Facebook Comments

Share this post