Boeken

Summer reading | Achter gesloten deuren

Opeens was daar weer de rust na de verhuizing en tussen de komst van baby drie om toch nog wat boeken uit te lezen. Dit gaat natuurlijk ook makkelijk wanneer je een boek ontdekt die je niet weg kunt leggen. De recensies gaven het al aan, maar met dit boek klopte het ook echt. Achter gesloten duren van B.A. Paris is echt een aanrader! 

Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.

Dit was nu echt een boek dat ik echt niet wilde wegleggen, ik moest hem uitlezen. Het boek gaf veel spanning en ik moest en zou het verder lezen. Jack haalde regelmatig het bloed onder mijn nagels vandaag met zijn vreemde acties hij maakte mij tijdens het lezen ook regelmatig kwaad. Het boek gaat over het perfecte huwelijk van Grace en Jack. Grace werkte tot aan het huwelijk als inkoper van fruit en vloog de hele wereld over Jack is een advocaat die zijn naam wel heeft gemaakt, zijn specialisme? Huiselijk geweld. Na het huwelijk stopt Grace met werken om huisvrouw te worden. Grace neemt de zorg van haar zusje Millie over, omdat haar ouders niet voor haar willen zorgen. Millie heeft namelijk het Syndroom van Down. Wanneer ze 18 jaar wordt komt ze bij Jack en Grace wonen. Het lijkt een sprookje allemaal! Maar net als in sprookjes is hier ook een kwade geest aan het werk. In het echt lijkt alles perfect voor de buitenwereld maar schijn bedriegt. Heel veel kan ik niet vertellen over het verhaal want een spoiler is zo weggeven.

Het boek is spannend en was makkelijk uit te lezen en is daardoor echt een aanrader om te gaan lezen.

Het boek is te koop bij o.a. bol.com

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Sophie

    Tijdens het lezen had ik ook constant een beklemmend gevoel door hoe hopeloos de situatie lijkt. Ik vond dit ook een geweldig spannend boek dat ik niet weg kon leggen! Heb je nog andere boeken in dezelfde stijl die je kan aanraden?

    04/09/2017 at 10:46 am
  • Leave a Reply