Moederdag

Stuur jij een kaartje met Moederdag?

Over minder dan een week vieren wij Moederdag, de cadeautjes van de kinderen liggen al in huis en ik heb al hint gegevens wat ik voor mijn ontbijtje wil. (FRUIT, want #mamawordtfit ;)) Maar naast dat ik zelf Moederdag vier, vieren mijn vriendinnen ook Moederdag. 

Een kaartje

Een kaartje is een klein gebaar om je vriendinnen te laten weten wat voor geweldige moeders zijn ze zijn. Dat ze het allemaal even flikken en dat elke obstakel weer voorbij gaat. En om te laten weten dat ze moeten genieten van Moederdag, ook al vieren ze het allemaal niet. Ik weet zeker dat ze het fijn vinden om even een berichtje te krijgen. En daarbij kun je natuurlijk een chocoladetelegram erbij doen. Chocolade is één van de lekkerste cadeaus right? Of wijn, maar aangezien een deel van mijn vriendinnetjes een baby verwachten is chocolade een beter idee.

Voor (o)ma

Naast je vriendinnen zijn er nog meer vrouwen die je voor Moederdag kunt verrassen. Denk eens aan je moeder, schoonmoeder of oma. Ook die vrouwen zullen vast en zeker blij worden van een kaartje. Een kaartje met een mooie tekst of een kaart met een mooie foto van jouw en misschien wel je kinderen.

Kaartwereld

Een leuk kaartje maak je bij kaartwereld, hier kun je kant-en-klare kaartjes vinden, maar ook je eigen kaartjes maken. Ook kun je er een leuk cadeautje bij bestellen. Wil jij je moeder verrassen met een fles wijn?? Een mooie ballon? Of een lekkere doos chocolade? Het kan allemaal bij kaartwereld. En weet je wat nog leuker is? Je kunt het op zondag laten bezorgen! De prijs voor de bezorging ligt wel wat hoger, maar je kunt er wel echt een verrassing van maken, want wie verwacht er nu een cadeautje op zondag?

Ga jij een kaartje sturen voor Moederdag? 

Dit bericht is geschreven in samenwerking.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Jessica

    Een kaartje is altijd heel waardevol. Zeker in de tijd dat mensen je een appje sturen. Ik vind het veel bijzonderder om post te krijgen en het kaartje te kunnen bewaren!

    02/05/2016 at 8:55 pm
  • Leave a Reply