Happy momlife

3d71aa95-a38b-4263-90fa-49f98b2132e8
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Strijkkralen inspiratie voor Pasen

Nu we allemaal binnen zitten moeten we ons en de kinderen vermaken. Met pasen voor de deur is het ook tijd om het huis te versieren, te decoreren met de leukste paas decoratie. Ik maakte allerlei leuke paasdecoratie van strijkkralen waarmee je je kinderen bezighoudt en je ook nog eens gezellige decoratie in huis hebt.

Het enige wat je nodig hebt zijn strijkkralen en strijkkralenbordjes (dit kun je allemaal kopen bij bol.com of lobbes) en je hebt natuurlijk bakpapier nodig hiermee kun je prima de strijkkralen strijken.

Ik heb geprobeerd om de foto’s zo duidelijk mogelijk te maken, zodat je op de foto kunt tellen hoeveel kralen je op het breedste punt nodig hebt en hoeveel je op het smalste punt nodig hebt. Je kunt ook meerdere op 1 vierkantje maken. Hierdoor kun je in één keer veel meer decoratie maken.

Deze paashaas is ook erg leuk. En je kunt natuurlijk alle kleurtjes gebruiken die je wilt.

Deze kun je bijvoorbeeld in heel veel verschillende kleuren maken.

Nog meer inspiratie! 

 

En dan? Wat ga je er mee doen?

Mijn zus ging direct aan de slag nadat ik een foto had gestuurd en heeft ze in haar paastak gehangen. Maar je kunt ze ook aan elkaar maken met een touw ertussen, hier kun je dan een mooie slinger mee maken. Iedereen kan wel wat vrolijkheid in huis gebruiken toch?

Je kunt ze ook op saté prikkers plakken en dan tussen je planten zetten. Gezellig!

Facebook Comments

Share this post