Happy momlife

Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Storytel de app voor luisterboeken || Review + mijn favoriete boeken!

Ik heb altijd veel gelezen, maar na de komst van de derde werd het lezen echt een heel stuk minder. Zo veel minder dat ik eigenlijk geen boek meer las. Onlangs ontdekte ik Storytel een app waarmee ik nu weer langzaam ga merken hoe leuk het lezen/luisteren van verhalen is.

Love it!

Ik had ieder jaar een doel om boeken te lezen, maar sinds de komst van Fleur en een heleboel onrust in ons leven raakte ik amper een boek aan. Maar dankzij Storytel is het anders. Ik luister nu boeken tijdens het stofzuigen, als de kinderen in hun bak met duplo lopen te rammelen. Oh en tijdens het boodschappen doen, ideaal!

Kinderboeken

Naast boeken voor volwassene staan er ook een heleboel leuke kinderboeken op. En hiervoor kun je een speciale kids mode aanzetten. Hierdoor kunnen kinderen alleen maar boeken luisteren die voor hun oortjes geschikt zijn. Zo staan er boeken van Madelief op, Pluk van de Petteflet, De olijke tweeling en nog meer welbekende boeken.

Groot aanbod op Storytel! 

Storytel heeft een ruim aanbod aan boeken op de app staan. Ik hou heel erg van spannende boeken, boeken met moorden en die dan natuurlijk opgelost worden. Nou er staan genoeg op! Zo staan de boeken Saskia Noort er op, maar ook boeken va Nicci French en Loes den Hollander. Ik kan nog wel even vooruit met mijn storytel abonnement. Sommige boeken zijn in het Nederland te beluisteren, maar er staan ook een heleboel engelstalige boeken op.

Daarnaast hebben ze ook regelmatig nieuwe Storytel Exclusieve boeken. Als anderen slapen van Inge Ipenburg is er eentje van. En vandaag is het verhaal Zaadvragers op Storytel gekomen. Dit gaat over een lesbisch stel dat kinderen wil. Vanessa deelt haar eigen ervaringen op een humoristische en bijzondere manier met de wereld.

Hoe werkt de app?

De app werkt fijn en is overzichtelijk. Ik heb alle boeken die ik wil luisteren op mijn boekenplank gezet, zo kan ik ze makkelijk terug vinden en aanklikken wanneer ik ze wil beluisteren. De app bevat ook een slaaptimer in de app en die vind ik heel handig bij de kinderen. Als ik wil dat ze nog even een boek luisteren voor het slapen gaan bijvoorbeeld kan ik hem aanzetten en stopt hij op het moment dat ik aangeef.

Mijn luister tips 

Als anderen slapen – Een spannend boek geschreven door Inge Ipenburg en ook door haar voorgelezen. Het boek heeft zoveel verschillende verhaal lijnen die samen weer één verhaal vormen. Heel tof en een dikke tip!

♥ Souvenir – Dit boek is geschreven door Suzanne Vermeer, één van mijn favoriete schrijfsters De hoofdrolspeelser zorgt voor haar moeder met Alzheimer, zit in gevecht met haar ex om haar zoon en is op zoek naar haar moeder die verdwenen is tijdens hun tripje naar Florence. Wederom een spannend boek!

♥ Je bent jong en je krijgt wat  – Dit boek is geschrven door Monique van Loon. En gaat over haar verhaal, 28 jaar en baarmoederhalskanker. Monique deelt haar persoonlijke verhaal.

Zelf proberen

Vandaag is het moederdag en speciaal daarvoor heeft storytel een te gekke aanbieding! Je kunt nu 2 maanden storytel proberen voor maar €2,-! Klik hier. Hoe tof is dat en daarnaast is het hartstikke goedkoop. Je betaalt namelijk normaal 11,99 als je met één persoon wilt luisteren. Deze actie is alleen geldig op zondag 10 mei op moederdag dus!

Facebook Comments

Share this post