Comments (12)

Wij hebben ook de pakjes en zakjes verbannen en letten veel meer op de ingrediënten. Het bevalt eigenlijk heel goed!

Oeps.. ik zag de pakjes en vond het er wel lekker uitzien allemaal. Toch gebruiken ook wij ze niet. Heel af en toe nog wel, maar meestal niet.

Ik weet dat jij zoutloos eet. Maar zit er in Himalaya zout geen natrium?

Wij eten niet helemaal zoutloos hoor, bij sommige recepten gebruik ik wel een beetje zout 🙂

Ik eet eigenlijk nooit uit zakjes omdat ze allemaal hetzelfde smaken. Ik gebruik wel nog af en toe bouillonblokjes en de knoflook marinade van Maria nog wat. Verder ben ik 9nvan de 10x allergisch voor de kant en klare verpakkingen dus dat werkt wel mee

Bij gebrek aan een goede keuken eet ik helaas wel veel uit pakjes en zakjes. Kan niet wachten weer normaal eten te koken! Met name lasagne, pizza en paella mis ik. Zelfgemaakt zijn die echt het lekkerst. 🙂

Ik kook ook al een hele tijd zonder pakjes en zakjes. Heel soms koop ik nog zo’n tacomix. Dat is het enige zakje wat we dan nog eens gebruiken.

Ja dat is ook één van de enige dingen die wij nog wel halen en mix voor kippensoep gebruik ik nog altijd.

Helemaal mee eens. Super makkelijk om alles zelf te maken!

Sinds ik op mezelf ben gaan wonen heb ik vrijwel nooit uit pakjes en zakjes gekookt. Enige uitzondering waren de enchiladas van Knorr, die maakte ik nog wel eens maar ook die heb ik al een aantal jaren niet meer gemaakt. Ik vind het ook erg jammer dat het überhaupt verkocht wordt. Gemak dient de mens maar als je weet hoe makkelijk je kruidenmixen zelf kan maken dan zal je niet meer zo snel overstappen op pakjes en zakjes. Overigens gebruik ik wel tomatenpuree en tomaten uit blik voor een saus, ook niet helemaal vrij van toevoegingen natuurlijk.

I’m Guilty! Ik kook nog wel met pakjes en zakjes. Ik heb eigenlijk nog niet echt de “rust” gevonden om me er eens in te gaan verdiepen om zonder pakjes/zakjes te gaan koken. Saskia weet je welk boek het is die je zus gebruikt?

Wij koken vrijwel nooit uit pakjes.
In de tuin heb ik een klein kruidenperkje staan met rozemarijn, salie, tijm, bieslook, munt, … . Enerzijds zijn de pakjes niet gezond, maar hier is de motivatie vooral smaak. Ik vind die pakjes echt niet te eten :).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP