Comments (5)

Heel duidelijk en heel erg overzichtelijk artikel! Ik kan me voorstellen dat dragen met het gezicht van je af niet prettig is, je mist het contact met je kind en het is inderdaad niet ergonomisch. Wat vind jij zelf prettigst dragen? Of ben je meer van het afwisselen? Ik kan me voorstellen dat je man sneller voor een draagzak kiest ipv een doek ivm dat ingewikkelde knopen (tenminste dat hoor ik vaak)

Goed artikel, ik heb zelf nooit mijn kinderen gedragen. Als ik ooit nog zwanger raak zou ik het wel willen. Geen idee of ik dan voor een draagdoek of draagzak zou kiezen.

Fijn dat je als ‘draagmama’ niet te negatief bent over de Stokke. Tegenwoordig is het vaak als iemand die draagt over zo’n merk begint dat iedereen begint te schreeuwen dat het zó niet ergonomisch is. Denk inderdaad dat wanneer je kindje nog klein is, zo’n draagzak ook ergonomisch is. Prettig dat jij is hebt gekeken tot wanneer je zo’n draagzak nou ergonomisch kunt gebruiken.
Vind het wel jammer dat je niks over een bekende ergonomische draagzak verteld. Ik vind dat het er nu erg op lijkt dat wanneer je kindje wat ouder is er geen ergonomische oplossing is, behalve de draagdoek. Er zijn ook heel veel ergonomische draagzakken te vinden voor andere leeftijden. Zelf heb ik bij voorbeeld een Ergobaby (van Ebay, niet te hard roepen, vinden veel ook superfout, maar is onwijs veel goedkoper.) Maar denk wel dat het belangrijk is dat je mensen dan hier ook van op de hoogte brengt.

Ik heb zelf nog geen ergonomische draagzak vandaar ook dat ik daar nog niks over geschreven heb. Ik kan elk moment de SSC van Bykay ontvangen en als ik die getest heb kan ik hopelijk ook meer vertellen over een ergonomische draagzak. Voor nu heb ik daar dus nog geen ervaring mee en kan ik er nog niks over kwijt. Behalve over een draagdoek waar ik al eens overschreef. Wordt vervolgd!

Dankjewel voor je reactie!

Begreep al uit je artikel dat je er idd zelf geen hebt. Bedoelde meer dat wanneer je het kort had vermeld, dat het voor lezers direct duidelijk was geweest dat dat alternatief er ook is 😉 Niet vervelend bedoeld hoor! Want ik vind het een hele prettige review!
Ben benieuwd naar je volgende review over dragen 😉 Sowieso leuk dat je dit onderwerp wel vaker noemt!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP