Fashion

Stiekem ben ik een echte cowgirl

(*) Als je mij echt zal kennen dan zou je weten dat ik stiekem een cowgirl ben. Ik ben dol op country muziek, wel de pop variant en een serie zoals Nashville kan ik onwijs van genieten. Maar ook de kleding stijl is stiekem mijn stijl. 

sacha 1

These boots are made for walking

Al heel lang wil ik mooie goede cowboylaarzen, maar hier betaal je nogal een prijs voor. Vaak vond ik dit te duur en kocht ik dan liever goedkope andere schoentjes. Zonde eigenlijk, want altijd als ik iemand zie met cowboy boots dan ben ik stiekem wel jaloers. En nu besloot ik er toch maar voor te gaan. Ik mocht namelijk een paar schoenen uit zoeken bij Sacha en nadat ik een tijdje twijfelde tussen paar loafers of een paar cowboy laarzen. Besloot ik te gaan voor de cowboy laarzen. De laarzen zijn van suède en gevoerd met leer en hij heeft een brede hak van 5 cm. Prima voor mij om mee achter de kinderwagen te lopen.

Een fijn paar schoenen die inmiddels dagelijks aan mijn voeten vast zitten. Ik kan ze prima combineren met een spijkerbroek en een leuke blouse bijvoorbeeld of juist onder een jurkje met een paar hoge sokken.Op pinterest deed ik al aardig wat outfit inspiratie op.

Cowgirl muziek

Tja een echte cowgirl ben je pas als je ook naar country luistert toch? Al vanaf het moment dat ik voor het eerste een liedje van Carrie Underwood hoorde was ik fan en nog steeds luister ik dagelijks naar muziek van haar. Country is muziek van uit het gevoel geschreven en gezongen en ik kan mij vaak goed bij de liedjes aansluiten. Ik ben er dol op.

De laarzen, de muziek en de kleding passen perfect bij mij en daarom vind ik dat ik mezelf best een cowgirl mag noemen. Wat vind jij van mijn nieuwe laarzen? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Jessica

  Wauw wat een geweldig lied..! (nog nooit gehoord, erg he!)

  24/05/2016 at 5:38 pm
 • Reply Laura

  nice boots!

  26/05/2016 at 12:44 pm
 • Leave a Reply