Op de boekenplank van Aron

Sterrenbeeld zoekboek

Hier in huis heb ik twee boekenmonster. Aron leest graag samen een boekje voor het slapen gaan en Sofie doet dit sinds kort ook. Dan pakt ze een boekje uit de krat of mand en klimt bij ons op schoot, onder luidkeels geroep van “Dieeeeeee Dieeeee”

Onlangs kreeg Sofie een persoonlijk boekje, namelijk het sterrenbeeld zoekboek. Een boekje met Emma-Sofie in de hoofdrol. Bij het boekje gaat Sofie op zoek naar haar vriendje en haar vriendje is haar sterrenbeeld. Een vrolijk boekje met mooie prenten en een leuk verhaal. Dat is natuurlijk erg belangrijk .

sterrenbeeld zoekboek

Zelf samenstellen

Het boekje kun je zelf makkelijk maken. Je geeft op het bestel formulier de naam van het kindje door. Het geslacht en de geboorte datum. En de rest gaat allemaal vanzelf. Ook kun je de huidskleur van je kindje uitzoeken. Dit vind ik iets heel positiefs aan een boekje. Deze optie hebben weinig andere boekjes en door dit toe te voegen kun je het boekje nog persoonlijker maken voor je kindje. Als je het boekje afgerekend hebt doen ze hun best om hem binnen 7 dagen te leveren.

sterrenbeeld zoekboek 2

Sterrenbeeld

Ik had mij nog helemaal niet verdiept in Sofie haar sterrenbeeld, maar toen ik achter in het boekje een stukje las over karakter trekken van een Ram herkende ik direct Sofie hier in. Op de site staat een kort stukje: “Klaar voor actie? Want dit kind heeft een tomeloze energie. Jouw Rammetje zit geen minuut stil en stopt niet met bewegen.” en dit klopt helemaal bij ons kleine Sofie-tje! Het boekje kost €24,95 + €2,95 aan verzendkosten. Een prima prijsje voor zo’n leuk én persoonlijk zoek bezoekje. Je koopt het boekje hier.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Jessica

    Leuk ik hou van horoscopen, de meeste kloppen echt zo ontzettend goed…

    23/06/2016 at 5:45 pm
  • Leave a Reply