Happy momlife

img_1180
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Stem op Het speelgoed van het jaar! + WINACTIE!

Ieder jaar wordt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar gehouden. Super leuk want ook jij kan hier op stemmen. Voor iedereen die stemt heb ik ook nog eens 2 leuke prijzen te winnen! Ik ben namelijk gevraagd om jullie op te roepen om te gaan stemmen op jullie favoriete speelgoed. Welk speelgoed is genomineerd?

Genomineerd speelgoed: 1 tot en met 3 jaar

Genomineerd speelgoed: 4 en 5 jaar

Genomineerd speelgoed: 6 en 7 jaar

Genomineerd speelgoed: 8 en 9 jaar

Genomineerd speelgoed: 10 en 11 jaar

Genomineerd speelgoed: 12 tot en 17 jaar

Genomineerd speelgoed: 18+

WINNEN!

In samenwerking met speelgoed van het jaar mag ik 2 prijzen weggeven aan iedereen die gaat stemmen of al gestemd heeft. Je stemt gemakkelijk via: speelgoedvanhetjaar.nl.  Ik geef 1x Jaak en de Bonenstaak en 1x Color Addict weg plus daarnaast maakt iedereen die stemt kans om het speelgoed te winnen die je kiest uit de genomineerden, hoe tof is dat? Lekker veel kans dus!

Hoe kun je winnen?

  • Stem op jouw favoriet via de website van speelgoedvanhetjaar
  • Laat een reactie achter hier of op facebook en vertel mij waar je kids het liefst mee spelen.

Op 2 november loot ik de winnaars van de twee spellen. Een korte winactie dus!

Hoe kun je stemmen

Ga hiervoor naar de website Speelgoed van het Jaar en bekijk waarom het speelgoed is genomineerd. Vervolgens kun je stemmen op jouw favoriete speelgoed. Hoe leuk is het als het speelgoed wat bij jullie thuis favoriet is ook nog eens wint? En weet je dat het dan zelf ook nog kunt winnen? Snel stemmen dus, want dit kan nog tot en met 1 november!

 

Facebook Comments

Share this post