Happy momlife

cc0c4ef685bdec640b65613d4a687e4e
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Steeds populairder, verduisterende duette gordijnen voor in de kinderkamer

Dat een verhuizing geld kost weet iedereen. Nu hebben wij het geluk dat wij verhuizen naar huis waar alles al in en bij zit en waar ook de muren al netjes geverfd zijn. Weinig kosten dus! Ook de gordijnen hangen er al, alleen op Sofie haar slaapkamer wil ik nog graag een nieuw gordijn hebben. En op onze slaapkamer moet nog een gordijn komen. 

In de woonkamer hoeven wij gelukkig niks op te hangen, maar als dit wel moest was ik gegaan voor duettes, maar ook op de kinderen kamer kan dit prima geplaatst worden. DUETTE® gordijnen hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De eigenschappen van DUETTE® gordijnen helpen de warmte ’s zomers buiten en ’s winters binnen te houden.

DUETTE® gordijnen zijn uniek doordat ze energiebesparend zijn en in een tijd waarbij iedereen druk bezig is met besparen op hun energie en het milieubewuster bezig zijn is dit natuurlijk een goede uitkomst. De gordijnen hebben een extra eigenschap, namelijk twee lagen stof met daartussen een unieke honingraatstructuur. Dit werkt isolerend. Duette gordijnen zijn zacht, duurzaam ( yes!) en energiebesparend perfect voor in elk huis. Maar vooral ook voor op de kinderkamer.

Waarom voor de kinderen kamer kun je nu denken? Ze staan heel stoer en doordat het de warmte in de zomer buiten houdt en doordat de kou in de winter buiten blijft heb je minder verwarming nodig. Verwarming kan vaak nog wel een wat drogere lucht afgeven wat niet heel prettig kan zijn. Maar wat ik het belangrijkste vind is dat het mooi lijkt en dat doen de duettes zeker! Voor Sofie haar kamer gaan wij dit dus zeker even bekijken als optie. Ook omdat hze verduisterend zijn en ons kleine meisje alleen maar slaapt wanneer het echt donker is. Door het verduisterende effect kan ze hiermee waarschijnlijk beter slapen.

Ken jij Duettes al? 

Facebook Comments

Share this post