Persoonlijk

Spam je blog!

Ik lees graag (wanneer ik tijd heb) blogs van andere bloggers, maar mijn lijstje met blogs die ik graag lees is een beetje leeg. Veel bloggers zijn begonnen met gastbloggers en als ik iets niet graag lees bij een blog is het een gastblog. Ik volg een blog om de persoon achter de blog. Dit is tevens ook de reden dat ik niet begin aan gastbloggers.

Maar daar gaat dit blog niet over. Ik wil mijn lezers met een blog of lezers die fan zijn van een bepaalde blog de kans geven om iets te vertellen over hun blog. Waarom moeten wij jullie blog lezen? Wat maakt jouw blog zo leuk? Je krijgt dus de kans om je blog te spammen onder dit bericht.ย Hoe doe je dit? Je kunt een reactie plaatsen en op de plek waar je link normaal gesproken mag je het nu ook doen. Daarbij mag je als comment natuurlijk wat vertellen over je blog of je favoriete blog.

Ik ben benieuwd!ย 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

29 Comments

 • Reply Lori (Mama's Jungle)

  Goeiemorgen ๐Ÿ˜‰ Ik schrijf op mijn blog over groen leven en het moederschap. Ik heb een peutertje en net een newborn (dus helaas ook weer #nachtouders haha).

  27/11/2016 at 6:19 am
  • Reply Naomi

   Wauw

   27/11/2016 at 8:04 am
 • Reply Laura

  Haha, Lori ook al zo vroeg wakker. Hier ook een #nachtouder. Ik heb een zoon van 10, een dochter van 7 en dus een newborn van 4 weken, ons kleine wondertje.

  Ik blog op http://www.wereldvanmama.nl over oa speelgoed voor de kinderen, knutselen, deel recepten, shoplogs, uitjes met het gezin en ga zo maar door. Ook deel ik budget artikelen en geef ik je een kijkje in ons leven. Kom gezellig eens lezen zou ik zeggen.

  27/11/2016 at 7:03 am
 • Reply Marisca | Mamablogger

  Leuk! Ik doe ook even mee ๐Ÿ™‚ Mijn naam is Marisca en ik blog dagelijks op Mamablogger.nl. Veel persoonlijke verhalen, budget tips en koopjes, kidsfashion, dagjes weg, reviews, diy’s etc. Eigenlijk over alles wat hippe moeders bezig houdt!

  27/11/2016 at 7:57 am
 • Reply Tips voor Papa's

  Ik probeer een beetje tegengas te geven tussen al het geweld van de Mamabloggers. Op mijn blog vind je ook van alles over kinderen, zwangerschap, etc., maar dan vanuit het oogpunt van een Papa. Nu mijn vrouw B zwanger is van onze 2e zoon, schrijf ik (uiteraard) veel daarover.

  27/11/2016 at 7:59 am
 • Reply MetMirjam

  Leuk! Ik ben Mirjam van MetMirjam.com ik blog over over en vanuit mijn leven met een peutermeisje. Van tips tot kinderkleding en van DIY tot persoonlijke verhalen.

  27/11/2016 at 8:45 am
 • Reply Fleur

  Ik doe ook mee. Mijn naam is Fleur, ik ben een moeder van wat oudere kinderen (4 en 8jr), dus bij mij geen borstvoeding- en consultatiebureau verhalen meer. Ik blog dagelijks over alles wat mij als moeder lief is; een mix van persoonlijke verhalen, bekentenissen, handige tips, nieuwste producten, leukste uitjes en winacties. Kom je eens kijken?

  27/11/2016 at 9:03 am
 • Reply Kimberly

  Ik ben Kimberly en op http://www.beebsandmoms.nl blog ik 4x pw over mijn leven. Ik ben mama van een hele leuke dame van bijna 4 dus er zullen wel wat blogs over de basisschool aan gaan komen Verder schrijf ik persoonlijke verhalen en vind ik het leuk om lijstjes te maken. Ik ben nog niet zo lang bezig op deze site en was eerst een mede-blogger op digimama.

  27/11/2016 at 9:34 am
 • Reply Gerdi

  Ik blog samen met een vriendin op blondenbruin.nl! Wij zijn twee werkende moeders die naast hun werk graag schrijven over de kids, lekkere recepten maken, graag shoppen en leuke DIY’s maken!

  27/11/2016 at 9:36 am
 • Reply Jessica

  Ik ben Jessica van http://www.lifebyjess.nl . Mijn blog bestaat over 2weken een jaar! Het is een persoonlijke lifestyle blog waar ik dingen deel die mijn interesse hebben. Van een week diary, tot DIY!

  27/11/2016 at 10:05 am
 • Reply Simone | Papaisdeliefste.com

  Hoi! Ik ben Simone en ik blog en vlog op Papaisdeliefste.com over alles wat te maken heeft met moederschap, zwangerschap en kinderen. Iedere zondagavond de nieuwe weekvlog op mijn YouTube kanaal

  27/11/2016 at 10:07 am
 • Reply Romy

  Wat leuk! Ik houd de reacties even in de gaten om te zien of ik zelf nog leuke blogs kan ontdekken. Zelf blog ik op Vaker Vrolijk om (je raadt het al) mezelf en anderen te inspireren om vaker vrolijk in het leven te staan. Ik blog over van alles waar ik blij van word, dus mijn blog is een mix van lifestyle, mindstyle, DIY en beauty.

  27/11/2016 at 10:26 am
 • Reply Marijke

  Natuurlijk doe ik ook mee. Samen met mijn zus geven we dagelijks een kijkje in ons leven op Mama’s met thee. Thee, opvoeding van pubers in wording, en een bijna kleuter komen natuurlijk vaak terug. Maar ook ons werk als oproepkracht en nog vele andere dingen zijn bij ons te lezen.

  27/11/2016 at 10:56 am
 • Reply Loes Johanna

  Leuk! Ik blog nog niet zo lang, dus ik spam ook even mee. ๐Ÿ™‚ Ik ben Loes Johanna, 28 jaar en op dit moment 26 weken zwanger van ons eerste kindje; een meisje. Ik blog heel graag over mijn zwangerschap, onze bruiloft van 15 mei dit jaar, reizen die we gemaakt hebben en meer! Leuk als je een kijkje komt nemen :).

  27/11/2016 at 11:40 am
 • Reply Leonie

  Ik doe ook even mee met spammen;). Ik ben Leonie, 26 jaar en bijna 4 maanden mama van mijn dochtertje Kyra. Ik blog eerlijke en persoonlijke verhalen op mamakraamt over mijn kinderwens, zwangerschap en nu ook over het moederschap!

  27/11/2016 at 1:17 pm
 • Reply Kim

  Ik spam ook gezellig mee! Ik ben Kim, 27 jaar, getrouwd en dit jaar voor het eerst mama geworden. Ik blog sinds 2 maandjes op http://www.happylittlefox.nl over alles wat ik tegen kom als nieuwe mama! Dit alles met een persoonlijke touch.

  27/11/2016 at 2:02 pm
 • Reply Marguerita

  Ik vind zelf nietszeggende ‘reviews’ vervelend, op mijn blogs zijn ze daarom meestal nogal uitgebreid. Zoals die van vandaag https://marstyle.nl/2016/11/27/goed-voor-de-pengreep-gmo-vrije-crayon-rocks-rubbeez/ en ik hoop van harte dat veel mensen mijn blog Lieve Kim willen lezen. Deze week geschreven om haar te steunen, mijn keest heftige blog ever en jankend geschreven…

  27/11/2016 at 5:37 pm
 • Reply MamaIssues

  Wat leuk dat we mogen spammen ๐Ÿ™‚
  Ik ben het ook met je eens dat het aller leukste is dat je artikelen van de gene kan lezen van wie de blog is!

  Ik ben trouwens Marileen
  Mijn blog is vorige week online gegaan
  http:/:www.mamaissues.nl
  Moeder van 3 jonge kindjes dus ik mag wel een beetje zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben toch?
  Iedere dag post ik een nieuw artikel en hoop ik andere moeders te inspireren en motiveren.
  Ik blog over van alles wat wij mee maken, ik geef tips en nog veel meer!

  Morgen ga ik eens even op mijn gemakje de rest van de blogs hierboven bekijken ๐Ÿ™‚

  27/11/2016 at 10:29 pm
 • Reply Tamara TS

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!
  http://marategendraads.nl

  28/11/2016 at 7:27 am
 • Reply Helga

  Wat een leuk idee en ik doe graag mee. Ik blog over kinderen vanaf 15 jaar, pubers en jong volwassenen. Maar ook veel over het huishouden en alles wat daarin voorkomt, inclusief tips en trucs. Het is tenslotte die ‘onderneming’ die wij als moeder draaiende moeten houden. Ik hoop je af en toe te mogen verwelkomen.

  28/11/2016 at 9:15 am
 • Reply Mariska

  Hoihoi, ik ben Mariska en ik blog op http://www.matteandshimmer.nl over beauty en dan vooral make-up! Omdat ik ervan houd en omdat het prachtig is ๐Ÿ˜€ Elke dag een nieuw artikel ๐Ÿ™‚

  Lief als je komt kijken! x

  28/11/2016 at 11:50 am
 • Reply Lindsay | lindsayvallen.nl

  Zo heb ik eigenlijk nooit over gastblogs nagedacht, maar ik volg blogs inderdaad om de persoon achter de blog, dus met gastblogs gaat die ‘herkenning’ dan wel een beetje over inderdaad. Leuk dat we mogen spammen ๐Ÿ˜‰ Ik ben Lindsay, van lindsayvallen.nl, een persoonlijke life(style)blog over mijn leven als 30something: moederschap, lifestyle, working mom, social life, wonen en een snufje mode. Ik ga snel de lijst met reacties eens bekijken voor leuke, nieuwe blogs om te lezen ๐Ÿ™‚

  28/11/2016 at 12:40 pm
 • Reply Marja

  Bedankt dat we mogen spammen!
  Ik blog op https://marrrja.nl/ over eigenlijk hele uiteenlopende onderwerpen.
  Het is vooral heel persoonlijk maar ik schrijf ook over lifestyle, fashion en over het leven met de chronische ziekte Fibromyalgie.
  -x-

  28/11/2016 at 2:52 pm
 • Reply Kirsten

  Op mijn blog kan je allerlei artikels over het moederschap lezen, maar ook over mijn ervaring met Weight Watchers, het sporten, … Elke donderdag verschijnt er een weekoverzicht met foto’s & op zaterdag is het Silhouette Saturday op de blog! Zondag komt er telkens een video online… Heel erg leuk dat we mogen spammen! Ik heb uit de reacties zelf ook al wat leuke blogs kunnen halen ๐Ÿ™‚

  28/11/2016 at 9:39 pm
 • Reply Sophie

  Leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken in de reacties! Mijn naam is Sophie en ik schrijf op http://www.sophietjes.nl Het gaat daar vooral over de mutsjes die ik maar voor de Goedgemutste Breicampagne, de lekkerste recepten, leuke dingen om te doen in Rotterdam en mijn 30-voor-30 lijst. Genoeg creatieve dingen die jou waarschijnlijk wel aanspreken!

  29/11/2016 at 9:12 am
 • Reply Irma

  Wat leuk! Hier maken we natuurlijk graag gebruik van ๐Ÿ™‚

  Op mijn blog http://www.irmatennapel.nl komt van alles voorbij: persoonlijke artikelen, moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle en alles wat ik maar leuk vind (dat is best veel..)!

  Een paar woorden die iets over mij zeggen:

  Apple (Iphone, Ipad, Imac)
  Koffie (zwart)
  Oude spullen (het liefst zo roestig mogelijk)
  Landelijk wonen (heerlijk!)

  29/11/2016 at 9:31 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik doe ook graag mee. Ik ben een moeder van vijf kinderen en op Huisvlijt blog ik over alles wat me zo al bezighoud. En dat is nogal wat.

  Huisvlijt

  29/11/2016 at 11:47 am
 • Reply Kim

  Wat staan er weer onwijs veel leuke mama blogs tussen! Iedere keer weer genieten om nieuwe blogs te ontdekken. Mijn blogrondje blijft steeds maar hetzelfde en hetzelfde ๐Ÿ˜‰ Ook ik ben een “soort” van mama blogger! Mama van een mooie dame van bijna anderhalf en bijna nog een keer mama – 33 weken zwanger. Spannend allemaal weer ondanks dat het nog maar zo kort geleden is. Bewust voor gekozen overigens.. beide vonden of vinden natuurlijk ๐Ÿ˜‰ het erg leuk dat tussen beide meisjes niet erg veel verschil zit kwa leeftijd! Op mijn blog neem ik mijn lezers mee in mijn zwangerschaps avonturen.. althans… the usual haha! Soms een stukje fashion.. soms een stukje beauty maar voornamelijk mama en kindjes “dingen”.

  29/11/2016 at 7:23 pm
 • Reply Maaike

  Leuk dit! Mijn blog gaat over mijn leven als midtwintiger en daarbij voornamelijk over de vraag: hoe word ik gelukkig? Daarbij gaat het over mijn verlangens, mijn hoop, mijn onkunde en mijn hobbels. Ook wil ik graag de persoonlijke verhalen van andere mensen vertellen, zoals ik deed over mijn angststoornis. Dit alles met een goede dosis humor en zelfspot. http://www.becomingme.nl

  29/11/2016 at 11:49 pm
 • Leave a Reply