Comments (29)

Goeiemorgen 😉 Ik schrijf op mijn blog over groen leven en het moederschap. Ik heb een peutertje en net een newborn (dus helaas ook weer #nachtouders haha).

Haha, Lori ook al zo vroeg wakker. Hier ook een #nachtouder. Ik heb een zoon van 10, een dochter van 7 en dus een newborn van 4 weken, ons kleine wondertje.

Ik blog op http://www.wereldvanmama.nl over oa speelgoed voor de kinderen, knutselen, deel recepten, shoplogs, uitjes met het gezin en ga zo maar door. Ook deel ik budget artikelen en geef ik je een kijkje in ons leven. Kom gezellig eens lezen zou ik zeggen.

Leuk! Ik doe ook even mee 🙂 Mijn naam is Marisca en ik blog dagelijks op Mamablogger.nl. Veel persoonlijke verhalen, budget tips en koopjes, kidsfashion, dagjes weg, reviews, diy’s etc. Eigenlijk over alles wat hippe moeders bezig houdt!

Ik probeer een beetje tegengas te geven tussen al het geweld van de Mamabloggers. Op mijn blog vind je ook van alles over kinderen, zwangerschap, etc., maar dan vanuit het oogpunt van een Papa. Nu mijn vrouw B zwanger is van onze 2e zoon, schrijf ik (uiteraard) veel daarover.

Wauw

Leuk! Ik ben Mirjam van MetMirjam.com ik blog over over en vanuit mijn leven met een peutermeisje. Van tips tot kinderkleding en van DIY tot persoonlijke verhalen.

Ik doe ook mee. Mijn naam is Fleur, ik ben een moeder van wat oudere kinderen (4 en 8jr), dus bij mij geen borstvoeding- en consultatiebureau verhalen meer. Ik blog dagelijks over alles wat mij als moeder lief is; een mix van persoonlijke verhalen, bekentenissen, handige tips, nieuwste producten, leukste uitjes en winacties. Kom je eens kijken?

Ik ben Kimberly en op http://www.beebsandmoms.nl blog ik 4x pw over mijn leven. Ik ben mama van een hele leuke dame van bijna 4 dus er zullen wel wat blogs over de basisschool aan gaan komen Verder schrijf ik persoonlijke verhalen en vind ik het leuk om lijstjes te maken. Ik ben nog niet zo lang bezig op deze site en was eerst een mede-blogger op digimama.

Ik blog samen met een vriendin op blondenbruin.nl! Wij zijn twee werkende moeders die naast hun werk graag schrijven over de kids, lekkere recepten maken, graag shoppen en leuke DIY’s maken!

Ik ben Jessica van http://www.lifebyjess.nl . Mijn blog bestaat over 2weken een jaar! Het is een persoonlijke lifestyle blog waar ik dingen deel die mijn interesse hebben. Van een week diary, tot DIY!

Hoi! Ik ben Simone en ik blog en vlog op Papaisdeliefste.com over alles wat te maken heeft met moederschap, zwangerschap en kinderen. Iedere zondagavond de nieuwe weekvlog op mijn YouTube kanaal

Wat leuk! Ik houd de reacties even in de gaten om te zien of ik zelf nog leuke blogs kan ontdekken. Zelf blog ik op Vaker Vrolijk om (je raadt het al) mezelf en anderen te inspireren om vaker vrolijk in het leven te staan. Ik blog over van alles waar ik blij van word, dus mijn blog is een mix van lifestyle, mindstyle, DIY en beauty.

Natuurlijk doe ik ook mee. Samen met mijn zus geven we dagelijks een kijkje in ons leven op Mama’s met thee. Thee, opvoeding van pubers in wording, en een bijna kleuter komen natuurlijk vaak terug. Maar ook ons werk als oproepkracht en nog vele andere dingen zijn bij ons te lezen.

Leuk! Ik blog nog niet zo lang, dus ik spam ook even mee. 🙂 Ik ben Loes Johanna, 28 jaar en op dit moment 26 weken zwanger van ons eerste kindje; een meisje. Ik blog heel graag over mijn zwangerschap, onze bruiloft van 15 mei dit jaar, reizen die we gemaakt hebben en meer! Leuk als je een kijkje komt nemen :).

Ik doe ook even mee met spammen;). Ik ben Leonie, 26 jaar en bijna 4 maanden mama van mijn dochtertje Kyra. Ik blog eerlijke en persoonlijke verhalen op mamakraamt over mijn kinderwens, zwangerschap en nu ook over het moederschap!

Ik spam ook gezellig mee! Ik ben Kim, 27 jaar, getrouwd en dit jaar voor het eerst mama geworden. Ik blog sinds 2 maandjes op http://www.happylittlefox.nl over alles wat ik tegen kom als nieuwe mama! Dit alles met een persoonlijke touch.

Ik vind zelf nietszeggende ‘reviews’ vervelend, op mijn blogs zijn ze daarom meestal nogal uitgebreid. Zoals die van vandaag https://marstyle.nl/2016/11/27/goed-voor-de-pengreep-gmo-vrije-crayon-rocks-rubbeez/ en ik hoop van harte dat veel mensen mijn blog Lieve Kim willen lezen. Deze week geschreven om haar te steunen, mijn keest heftige blog ever en jankend geschreven…

Wat leuk dat we mogen spammen 🙂
Ik ben het ook met je eens dat het aller leukste is dat je artikelen van de gene kan lezen van wie de blog is!

Ik ben trouwens Marileen
Mijn blog is vorige week online gegaan
http:/:www.mamaissues.nl
Moeder van 3 jonge kindjes dus ik mag wel een beetje zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben toch?
Iedere dag post ik een nieuw artikel en hoop ik andere moeders te inspireren en motiveren.
Ik blog over van alles wat wij mee maken, ik geef tips en nog veel meer!

Morgen ga ik eens even op mijn gemakje de rest van de blogs hierboven bekijken 🙂

Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!
http://marategendraads.nl

Wat een leuk idee en ik doe graag mee. Ik blog over kinderen vanaf 15 jaar, pubers en jong volwassenen. Maar ook veel over het huishouden en alles wat daarin voorkomt, inclusief tips en trucs. Het is tenslotte die ‘onderneming’ die wij als moeder draaiende moeten houden. Ik hoop je af en toe te mogen verwelkomen.

Hoihoi, ik ben Mariska en ik blog op http://www.matteandshimmer.nl over beauty en dan vooral make-up! Omdat ik ervan houd en omdat het prachtig is 😀 Elke dag een nieuw artikel 🙂

Lief als je komt kijken! x

Zo heb ik eigenlijk nooit over gastblogs nagedacht, maar ik volg blogs inderdaad om de persoon achter de blog, dus met gastblogs gaat die ‘herkenning’ dan wel een beetje over inderdaad. Leuk dat we mogen spammen 😉 Ik ben Lindsay, van lindsayvallen.nl, een persoonlijke life(style)blog over mijn leven als 30something: moederschap, lifestyle, working mom, social life, wonen en een snufje mode. Ik ga snel de lijst met reacties eens bekijken voor leuke, nieuwe blogs om te lezen 🙂

Bedankt dat we mogen spammen!
Ik blog op https://marrrja.nl/ over eigenlijk hele uiteenlopende onderwerpen.
Het is vooral heel persoonlijk maar ik schrijf ook over lifestyle, fashion en over het leven met de chronische ziekte Fibromyalgie.
-x-

Op mijn blog kan je allerlei artikels over het moederschap lezen, maar ook over mijn ervaring met Weight Watchers, het sporten, … Elke donderdag verschijnt er een weekoverzicht met foto’s & op zaterdag is het Silhouette Saturday op de blog! Zondag komt er telkens een video online… Heel erg leuk dat we mogen spammen! Ik heb uit de reacties zelf ook al wat leuke blogs kunnen halen 🙂

Leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken in de reacties! Mijn naam is Sophie en ik schrijf op http://www.sophietjes.nl Het gaat daar vooral over de mutsjes die ik maar voor de Goedgemutste Breicampagne, de lekkerste recepten, leuke dingen om te doen in Rotterdam en mijn 30-voor-30 lijst. Genoeg creatieve dingen die jou waarschijnlijk wel aanspreken!

Wat leuk! Hier maken we natuurlijk graag gebruik van 🙂

Op mijn blog http://www.irmatennapel.nl komt van alles voorbij: persoonlijke artikelen, moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle en alles wat ik maar leuk vind (dat is best veel..)!

Een paar woorden die iets over mij zeggen:

Apple (Iphone, Ipad, Imac)
Koffie (zwart)
Oude spullen (het liefst zo roestig mogelijk)
Landelijk wonen (heerlijk!)

Ik doe ook graag mee. Ik ben een moeder van vijf kinderen en op Huisvlijt blog ik over alles wat me zo al bezighoud. En dat is nogal wat.

Huisvlijt

Wat staan er weer onwijs veel leuke mama blogs tussen! Iedere keer weer genieten om nieuwe blogs te ontdekken. Mijn blogrondje blijft steeds maar hetzelfde en hetzelfde 😉 Ook ik ben een “soort” van mama blogger! Mama van een mooie dame van bijna anderhalf en bijna nog een keer mama – 33 weken zwanger. Spannend allemaal weer ondanks dat het nog maar zo kort geleden is. Bewust voor gekozen overigens.. beide vonden of vinden natuurlijk 😉 het erg leuk dat tussen beide meisjes niet erg veel verschil zit kwa leeftijd! Op mijn blog neem ik mijn lezers mee in mijn zwangerschaps avonturen.. althans… the usual haha! Soms een stukje fashion.. soms een stukje beauty maar voornamelijk mama en kindjes “dingen”.

Leuk dit! Mijn blog gaat over mijn leven als midtwintiger en daarbij voornamelijk over de vraag: hoe word ik gelukkig? Daarbij gaat het over mijn verlangens, mijn hoop, mijn onkunde en mijn hobbels. Ook wil ik graag de persoonlijke verhalen van andere mensen vertellen, zoals ik deed over mijn angststoornis. Dit alles met een goede dosis humor en zelfspot. http://www.becomingme.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP