Happy momlife

shutterstock_556495408
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Spam je blog! + Mijn Favoriete blogs

Nu ik wat rust probeer in te bouwen lig ik ’s middags wat vaker op de bank. Slapen wil niet altijd en ik vind het dan altijd erg leuk om leuke blogs te lezen. Ik heb een lijstje waar ik standaard even bij langs ga, maar ik blijf het leuk vinden om andere blogs te lezen. Daarom leek het mij wel leuk om de bloggers onder mijn lezers de kans te geven om hun blog te spammen in de reacties op mijn blog. Daarnaast leek het mij wel leuk om de blogs die ik graag lees te delen met jullie. 

A cup of life

Mijn favoriete blog, al een hele periode is. Is a cup of life. Dit is de blog van Shifra en er staat eigenlijk van alles op, maar waarom ik haar blog graag lees? Ze maakt prachtige foto’s en bedenkt de leukste Doe het zelf projecten. Shifra is op dit ook zwanger van hun eerste kindje. Naast bloggen heeft Shifra samen met haar man hans ook een youtube kanaal waar ze zo nu en dan een vlog plaatsen.

Wolferien

Dan de blog wolferien een leuke blog met wederom weer leuke. Ik ben dol op haar gevoel voor humor, die je goed terug ziet op haar instastories. Stephanie is dol op koken en als ik haar goed volg zie ik dat haar man er ook niet vies van is. Een inspirerende blog en instagram heeft ze in ieder geval wel. Zeker de moeite waard om te volgen.

Hare maristeit 

Dan de blog van Maris, waarom? Ik ben dol op kleur en zou soms willen dat ik mijn huis ook zo kleurrijk kan maken als dat Maris dit in haar huis heeft. Helaas is de man des huizes het hier niet mee eens dus moet ik mij hierin beperken haha. Daarnaast deelt ook Maris heerlijke recepten en heeft ze een dochtertje die ongeveer net zo oud is als onze Mini muis.

Huisjevolliefde 

Dan nog een blog bomvol mooie foto’s, namelijk huisvolliefde.com de blog van jonge mama Sanne. Ze is moeder van twee prachtige kinderen en heeft een mooie instagramfeed waar ik haar ook ooit ben begonnen met volgen. Ze heeft inmiddels ook een blog waar ze haar prachtige foto’s deelt. Ze is niet voor niets fotograaf natuurlijk. Haar fotografie inspireert mij enorm om meer te gaan doen met de foto’s voor mij blog. Ik hoop hier in de toekomst dan ook meer mee te gaan doen.

SPAM JE BLOG!

En nu is het aan jullie! Vandaag mogen jullie ongegeneerd je blog spammen op mijn blog. Vertel ook even wat je blog zo leuk maakt.

Facebook Comments

Share this post