Persoonlijk

Spam je blog! + Mijn Favoriete blogs

Nu ik wat rust probeer in te bouwen lig ik ‘s middags wat vaker op de bank. Slapen wil niet altijd en ik vind het dan altijd erg leuk om leuke blogs te lezen. Ik heb een lijstje waar ik standaard even bij langs ga, maar ik blijf het leuk vinden om andere blogs te lezen. Daarom leek het mij wel leuk om de bloggers onder mijn lezers de kans te geven om hun blog te spammen in de reacties op mijn blog. Daarnaast leek het mij wel leuk om de blogs die ik graag lees te delen met jullie. 

A cup of life

Mijn favoriete blog, al een hele periode is. Is a cup of life. Dit is de blog van Shifra en er staat eigenlijk van alles op, maar waarom ik haar blog graag lees? Ze maakt prachtige foto’s en bedenkt de leukste Doe het zelf projecten. Shifra is op dit ook zwanger van hun eerste kindje. Naast bloggen heeft Shifra samen met haar man hans ook een youtube kanaal waar ze zo nu en dan een vlog plaatsen.

Wolferien

Dan de blog wolferien een leuke blog met wederom weer leuke. Ik ben dol op haar gevoel voor humor, die je goed terug ziet op haar instastories. Stephanie is dol op koken en als ik haar goed volg zie ik dat haar man er ook niet vies van is. Een inspirerende blog en instagram heeft ze in ieder geval wel. Zeker de moeite waard om te volgen.

Hare maristeit 

Dan de blog van Maris, waarom? Ik ben dol op kleur en zou soms willen dat ik mijn huis ook zo kleurrijk kan maken als dat Maris dit in haar huis heeft. Helaas is de man des huizes het hier niet mee eens dus moet ik mij hierin beperken haha. Daarnaast deelt ook Maris heerlijke recepten en heeft ze een dochtertje die ongeveer net zo oud is als onze Mini muis.

Huisjevolliefde 

Dan nog een blog bomvol mooie foto’s, namelijk huisvolliefde.com de blog van jonge mama Sanne. Ze is moeder van twee prachtige kinderen en heeft een mooie instagramfeed waar ik haar ook ooit ben begonnen met volgen. Ze heeft inmiddels ook een blog waar ze haar prachtige foto’s deelt. Ze is niet voor niets fotograaf natuurlijk. Haar fotografie inspireert mij enorm om meer te gaan doen met de foto’s voor mij blog. Ik hoop hier in de toekomst dan ook meer mee te gaan doen.

SPAM JE BLOG!

En nu is het aan jullie! Vandaag mogen jullie ongegeneerd je blog spammen op mijn blog. Vertel ook even wat je blog zo leuk maakt.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

33 Comments

 • Reply Kirsten

  Leuk! Dat gaan we dan natuurlijk even doen! Ik lees ook meteen mee want ik zit straks ook heerlijk middenin mijn verlof!

  http://www.laviedemama.nl

  11/06/2017 at 7:51 am
 • Reply Maaike

  Leuk lijstje! Sommigen wil ik zeker opslaan omdat ik ze nog niet kende Volgens mij zijn ze allemaal de moeite waard.
  Mijn blog gaat over ouderschap, handige producten (met name voor kinderen), simpele leuke uitjes, maar zeker ook persoonlijke verhalen over die me bezig houden of een serie over mijn verleden. Ik zou het leuk vinden als je komt kijken!

  11/06/2017 at 7:55 am
 • Reply Patricia

  Ik blog nuchter en eerlijk over het moederschap, deel leuke tips en feitjes én aandacht voor het feit dat het willen/krijgen van kinderen geen vanzelfsprekendheid is. Op mijn social media kanalen ook nog meer persoonlijke updates; die zijn dus ook het volgen waard.

  11/06/2017 at 8:02 am
 • Reply Isabelle

  Oh, zo wat op de bank liggen lezen, ideaal! Ik denk dat ik dan misschien ook wel geschikte tekstjes schrijf daarvoor. Het gaat gewoon over het dagelijks leven, met man- en zoonlief, en onze twee katjes. Hier en daar een receptje, hier en daar wat tips, en over het algemeen met een flinke scheut humor (al ben ik vandaag wat ernstig i.v.m. vaderdag 🙂 )
  http://www.bostonbaby.org

  11/06/2017 at 8:03 am
 • Reply PinkFairy

  Altijd leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken!
  Ook leuk als iemand op die van mij eens kijkt 🙂 Mijn blog gaat over beauty en mama-dingen. Eens per week maak ik een filmpje, en toevallig staat er weer een nieuwe online! http://www.pinkfairytale.net

  11/06/2017 at 8:24 am
 • Reply Mamazijn - Miriam

  Wat leuk! Wolferien is idd erg leuk Ik spam ook graag ons platform Mamazijn. Wij zijn een kennisplatform voor mama’s waar je 24/7 informatie kunt vinden in de artikelen van onze professionals en in de ervaringen van onze mama’s. Iedere mama kan bij ons een eigen blog starten om haar ervaringen te delen en daarmee geld verdienen

  11/06/2017 at 8:25 am
  • Reply stephanie

   Lief! Mamazijn is ook zeker een aanrader! Hele bende leuke bloggers op één pagina! xx

   11/06/2017 at 6:40 pm
 • Reply Romy

  Leuke tips! Shifra’s blog en de blog van Mariska volg ik ook al heel lang met veel plezier. Heerlijk om te lezen! De andere twee blogs ga ik meteen even bekijken 🙂 Ik blog over vrolijke lijstjes, positiviteit en alles uit het leven halen. Maar tussendoor deel ik ook regelmatig luchtige artikelen over beauty, fashion en mijn herkenbare of juist gekke hersenspinsels.

  11/06/2017 at 8:29 am
  • Reply Maris Maria Renne

   @Romy: Zo heet ik niet 😉

   @Joyce: gewoon subtiel beginnen met een vaasje/kussentje. Dan eens poten van een bijzettafeltjes of stoelen schilderen, dan een klein meubelstuk enz. Subtiliteit en geduld en voordat je het weet heb je meer kleur in je interieur waar je man ook mee kan leven 😉
   Succes!

   11/06/2017 at 11:15 am
 • Reply Albertine

  Dankjewel. Leuke dat ik mijn blog achter kan laten. Ik ben een nieuwe blogger. Nog niet zoveel ervaring. Vooral op praktische deel qua: Hoe ziet mijn blog eruit. Krijg blog berichten nog niet helemaal op de goede plek.
  http://www.verhalenvaneenbam.wordpress.com

  11/06/2017 at 9:09 am
 • Reply Saskia

  Leuk de meeste blogs van dit rijtje kende ik al 🙂

  Mijn blog is http://www.iliveformydreams.com

  11/06/2017 at 9:52 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Leuk! Ik spam graag mijn huis, tuin, keuken en lifestyle blog http:/www.huisvlijt.com.

  11/06/2017 at 9:53 am
 • Reply Willem Meester

  Leuk idee van je. Je site ziet er trouwens super uit. En bedankt voor het delen van jouw favoriete blogs. Mijn blog gaat over hoe je in drukke tijden een waardevol leven kunt leiden. Ik schrijf veel over het vader zijn, mediteren, tevreden zijn en over het onderwijs.

  Hopelijk vinden jullie het wat.

  grt Willem

  11/06/2017 at 9:57 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Wat leuk Ik spam graag mee.

  Ik ben Jodi van Lief thuis en deel alles over mijn spruit (juni2015 bijna 2 ) mijn tweede zwangerschap (september) mijn lief mijn huis en mijn leven…super als je een kijkje komt nemen en reageren vind ik helemaal gaaf.
  http://liefthuis.nl

  11/06/2017 at 10:04 am
 • Reply Shauna

  Leuk! Ik blog over van alles waar je van kunt leren als docent student mentor of voor anderen die graag leren. Ik review boeken en spelen en ik schrijf artikelen over congressen die ik heb bijgewoond!

  11/06/2017 at 10:22 am
 • Reply Demi

  Ik kende alleen de eerste blog, maar de rest nog niet. Leuk! Oh en mij kan je volgen via http://www.allgoodintentions.com ☺️

  11/06/2017 at 10:27 am
 • Reply Kaylee Joosten

  Wat ontzettend lief dat we onze blog mogen spammen. Mijn naam is Kaylee. Een spontane meid van 21 jaar. Ik blog op BeautyLook by Kaylee over alles wat ik leuk vind in het leven. Van Beauty, fashion en lifestyle tot aan muziek, eten en hele persoonlijke artikels. Het is gewoon mijn eigen dagboekje waar ik van alles op deel.

  11/06/2017 at 10:39 am
 • Reply Marit

  Ik ben pas begonnen met mijn eigen blog, waarop ik beauty en lifestyle wil combineren met een kijkje in mijn leven. Mijn vriend heeft een erfelijke aandoening, FAP, waarover bar weinig te vinden is. Ik wil er daarom graag wat meer bekendheid aan geven.
  Het moet verder nog goed opgezet worden, maar ik hoop je als bezoeker te mogen ontvangen wanneer het blog meer invulling krijgt! 🙂

  11/06/2017 at 10:46 am
  • Reply Marit

   Ik zie net dat ik te snel op verzenden hebt geklikt. Nu kan de link van mijn blog wel geopend worden!

   11/06/2017 at 10:47 am
 • Reply Marguerita

  Wat goed dat je even je rust neemt! En je bent natuurlijk van harte welkom om bij te lezen op http://www.marstyle.nl waar ik schrijf over alles wat ik zelf leuk vind. Het reviewen van verwennerij voor mama en kids staat centraal, ik deel wekelijks een overzichtje van mijn leven en je vindt er meer persoonlijke verhalen omtrent bijvoorbeeld hoogbegaafde kinderen en hoe die uit te blijven dagen

  11/06/2017 at 11:07 am
 • Reply Mariska

  Ik kende ze nog niet allemaal, leuk om te zien! Mijn blog gaat vooral over beauty en kan je vinden op http://www.matteandshimmer.nl 🙂

  11/06/2017 at 11:16 am
 • Reply Stefanie

  Wat leuk, ik spam even mee met mijn blog stoeremeidenmama! Een persoonlijke blog over mijn leven als een chronisch zieke mama van 2 stoere meiden 🙂
  http://www.stoeremeidenmama.nl

  11/06/2017 at 11:53 am
 • Reply Marieke

  Wat leuk! De meeste volg ik ook!
  Zelf blog ik op schepjesuiker.nl, een persoonlijke blog vol (zoete) recepten en een kijkje in ons leven.

  Groetjes!

  11/06/2017 at 12:04 pm
 • Reply Cassandra

  Waar staan je bff’s Tamara en cassie dan?

  11/06/2017 at 12:17 pm
 • Reply Brabantse mamas

  Ik spam graag onze blog brabantsemamas!
  Een eerlijke #mamablog geschreven door 3 nuchtere dames met kindjes in de leeftijd van 0 naar 3.5!

  11/06/2017 at 12:27 pm
 • Reply Danielle

  Leuk! Ik heb meteen een kijkje genomen op de andere blogs!

  Onze blog (glittersenconfetti.nl) gaat over vanalles. Moederschap, recepten en alles wat het leven leuk maakt 🙂

  11/06/2017 at 4:47 pm
 • Reply Roelina

  Wat leuk! Ik ben ook gek op de kleur van Maris, en ook op haal blog trouwens. De anderen ga ik zeker ook even bezoeken. En tja, mocht je je nog vervelen zo op de bank…

  11/06/2017 at 7:41 pm
 • Reply Femke

  Wat een leuk lijstje zeg! Ik ga ze allemaal bekijken.
  Ik blog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen. Dat gebeurt al veel, maar ik ben pedagoog en schrijf artikelen die leuk en eenvoudig te lezen zijn.
  http://www.onlineopvoeden.nl

  11/06/2017 at 8:22 pm
 • Reply Red Hothead

  Leuk! Wolverien volg ik ook! Leuk als je mijn blog een bezoekje brengt; ik schrijf over mijn single leven en over alles waar ik een mening heb. (Dat is nogal veel). Meestal sarcastisch, of eigenlijk altijd. Liefs

  11/06/2017 at 9:10 pm
 • Reply Red Hothead

  Leuk! Wolverien volg ik ook! Leuk als je mijn blog een bezoekje brengt; ik schrijf over mijn single leven en over alles waar ik een mening heb. (Dat is nogal veel). Meestal sarcastisch, of eigenlijk altijd. Liefs

  http://www.redhothead.wordpress.com

  11/06/2017 at 9:11 pm
 • Reply Monique

  Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Sommige van je lijstje kende ik al, andere nog niet. Helaas ontbreekt het me echt aan de tijd om dagelijks blogs van anderen te lezen. Dat vind ik zo jammer! https://www.moonoloog.nl is mijn eigen lifeblog waar ik schrijf over mijn leven als moeder van twee kleine kinderen, mode, mijn strijd tegen de (zwangerschaps)kilo’s, interieur en eigenlijk alles wat ik maar leuk genoeg vind om met mijn lezers te delen 🙂

  12/06/2017 at 10:04 pm
 • Reply Minke

  Leuk om zo nieuwe blogs te leren kennen. Dus ik maak er ook even gebruik van. Ik blog over geloof, kids en een hoop liefde op http://www.mamaminke.nl. Eigenlijk alles wat ik leuk en interessant vind komt voorbij.

  13/06/2017 at 6:38 am
 • Reply Kelly

  Ik vind het ook heerlijk om andere blogs te lezen, jij staat zoiezo in mijn lijstje Ik ben Kelly van Sneak Peek of my Life, en wie weet dat je mijn blog ook wat vind? Ik spam graag mee. http://www.sneakpeekofmylife.com

  13/06/2017 at 10:25 am
 • Leave a Reply