sponsored stories

Een spa at home, wie wil dat niet?

Als moeder kom ik er niet snel aan toe om na een spa te gaan. Ik ben echt een huismoeder en het liefst thuis. Ik moet mezelf eigenlijk vaker de deur uit slepen, maar het is zo fijn thuis. En daarnaast hoef ik niet perse na een spa om die ontspanning te ervaren dit kan ik ook prima thuis beleven. Hoe ik dat doe? 

Voor mij is het al heel ontspannend als ik lekker in ons bad kan duiken. Sinds de verhuizing hebben wij een bad en dat is echt genieten. Nu mag ik op dit moment natuurlijk niet in bad, maar voor de bevalling heb ik meerdere keren in bad gelegen om te ontspannen en dat was heerlijk! In mijn bad gooi ik eigenlijk altijd lavendel olie. Lavendel werkt kalmerend waardoor ik heerlijk kan ontspannen in bad. Daarnaast heb ik graag een vanille geurkaars aan, ik hou van dit geurtje! Om mezelf nog meer te verwennen draag ik in bad dan ook graag een maskertje, het liefst een peel-off masker of zo’n kant en klare masker. Dan hoef ik hem niet perse af te wassen terwijl ik in bad zit. Wil ik echt genieten? Dan neem ik natuurlijk ook iets lekkers mee en dan het liefst een reep chocolade of een rol oreo’s. Tijdens mijn zwangerschap had ik er graag een alcoholvrije jillz bij, maar nu kun je mij blij maken met een ijskoude hugo rosé. Tenslotte neem ik liever mijn telefoon niet mee, maar pak ik mijn e-reader met een goed boek. Even lekker ontspannen.

Maaaaaar als ik even mag dromen 

Als ik even mag dromen en mijn ultieme spa momentje mag delen dan zal er toch zeker een jacuzzi in de tuin moeten staan. Niet alleen voor mij natuurlijk maar ook voor de rest van het gezin. Ik denk namelijk dat het ook goed is voor Robert en mij om samen avondjes in de jacuzzi door te brengen. Hij een biertje ik een glas wijn en lekker hapjes erbij. Of een hot tub, dit lijkt mij echt heerlijk in de winter wanneer het koud buiten is. Rennen naar de hot tub en dan in lekker warm water plonsen. Lekker ideaal beeld of niet? Voor nu moet ik het helaas doen met het bad in onze badkamer, maar dit is ook prima hoor! Wie weet komt die hot tub ooit wel als ik later groot ben.

Ontspannen zonder bad 

Voordat wij hierheen verhuisden kon ik ook prima spa avondjes in huis houden. Ik begon dan met een maskertje en ging daarna lekker lang douche. Ook met kaarsjes aan en de grote lampen uit. Je moet toch wat? Daarna kroop ik dan lekker op de bank met een boek of een goede serie/film een reep chocolade en een glas wijn. Genieten hoeft niet moeilijk te zijn, je moet er alleen wel de tijd voor vrij maken. Iets wat ik eigenlijk ook veel te weinig doe, maar dat is wel herkenbaar denk ik voor de meeste moeders.

Hoe ziet jou ideale spa avondje eruit ik ben benieuwd? En zou jij ook wel een jacuzzi willen?  

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply