Comments (3)

Leuk om te lezen weer zo’n update. Mijn dochtertje is twee maandjes jonger dus veel herkenning en ben benieuwd wat ons te wachten staat 🙂

Wat leuk om te lezen wat Sofie doet. Mijn meisje is 3 dagen ouder dan Sofie zie ik net. Warm eten is bij die van mij al sinds ze 9 manden is een drama, maar daarentegen is slapen bijna nooit een probleem bij haar. Zingen, dansen, muziek maken en boekjes lezen zijn haar favoriete bezigheden. Ze is nog niet heel goed in zelf spelen, maar de laatste week begint ze zelf torens van de Duplo te bouwen.
Ik ben benieuwd wat de komende maanden gaan brengen, de ontwikkeling (zeker qua praten) gaat zo snel op dit moment.

Wat word ze groot!! Heerlijk eigenwijs koppie heeft ze.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP