Comments (7)

Wat heerlijk dat ze zo lang slaapt. Calista krijgt nog steeds rond 22:00 een fles. Als ik die niet geef wordt ze snachts hongerig wakker. We gaan die wortelchips ook eens proberen!

Ik weet ook nog zo goed dat die ritmes bijna elke 2 maanden veranderde. Zat je er net lekker in werd het weer anders.

Het ritme is herkenbaar! Ook Mason slaapt minder maar nog genoeg en goed! Ben benieuwd naar je blog van morgen over gezonde snacks! We gaan namelijk over een paar dagen weg en dan zitten we lang in de auto dus dan vind ik het wel fijn om wat extra dingetjes mee te hebben.

Ja heerlijk he! Haha even tijd voor jezelf

Leuk om te lezen dit ritme vij negen maanden. Mijn dochter is bijna acht maanden dus zo kan ik vast lezen wat ik ongeveer kan verwachten 😉

Geniet er maar van, mijn jongens van 9 en 10 gaan om 19.30 naar boven maar het duurt wel tot 20.15 voordat het stil is…. om maar te zwijgen over de vrijdag en zaterdagavond als ze tot 21.30 met hun lange benen onze bank bezetten!

Wat leuk om te lezen hoe er al een ritme in zit met 9 maanden… Wat lekker dat ze nog wat slaapt, wat je zegt even tijd voor Aron of voor het huishouden!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP