Comments (20)

Whauw, wat snel en wat zie je er top uit op die foto!

Jeee ik keek echt uit naar je bevallingsverhaal haha! Heerlijk dat het zo snel en soepel ging. Je hoort idd wel vaker dat mensen dingen missen als het zo snel gaat, dat had mijn overbuurvrouw ook beide keren. En idd, die foto: wauww!!!!

Fijn hoor! Nu genieten!

Wat is het vlot gegaan zeg…! Ik snap dat je daar ontzettend blij en trots op ben. Doe mij ook zo’n bevalling bij de volgende please…;-)

Ik moet stiekem wel lachen om je frikandel hoor! Haha!

Wat een fijne bevalling zo! Gek he? Je gaat bij de vk weg met het idee dat het nog wel even gaat duren en ineens is ze er! Ik ben nu 2 keer ingeleid en hoop dat ik deze keer gewoon uit mezelf kan bevallen!

Wat een fijne bevalling! Zo kun je er nog wel tien op de wereld zetten 😉 En nu lekker genieten van jullie meisje!

Haha ik kan er niks spannenders van maken

Wauw, wat een droombevalling! Daar teken ik voor bij een eventuele volgende haha!

Fijn dat je ook zo’n snelle bevalling hebt gehad! Dat hoor je wel eens anders…
Ik heb ook wel het idee (ondertussen dik 5 weken geleden) dat ik stukjes mis.

Wat fijne snelle bevalling Joyce! Zo zou ik er inderdaad ook nog wel 5 op de wereld willen zetten. Hoop dat mijn bevalling van de zomer ook zo voorspoedig mag gaan. Geniet vooral van jullie prachtige meisje.

Dat klinkt als een appeltje eitje haha. Weeën opvangen in de auto is inderdaad geen pretje! Nu lekker genieten van jullie gezin!

Mooi om te lezen! Telkens als ik een bevallingsverhaal lees word ik weer emotioneel haha.

Zo fijn voor je, je hebt een prachtig meisje op de wereld gezet!<3

Wat een prachtige bevalling!

Wat een mooie bevalling, daar teken ik voor. Ook leuk dat je een mannelijke verloskundige had, dat hoor je niet vaak.

Wauw, wat een ‘droombevalling!’ En nu al lekker 2 weken aan het genieten van jullie meisje 🙂

Gefeliciteerd met je schattige dochtertje! Fijn dat alles zo voorspoedig is verlopen. Twee kleine tips bij dit artikel: het meervoud van week is weken, en je schrijft door elkaar in de verleden en in de tegenwoordige tijd. Dat leest niet helemaal lekker.
Veel geluk samen met je gezinnetje (:

Dankjewel voor de tips! Ik ga er proberen aan te denken 😀

Wat fijn dat het zo goed is gegaan! En ik snap je helemaal, ik vind bevallen bijna leuk, die kik die je ervan krijgt! Maar goed, uiteindelijk komt er ook een kindje uit waar je voor zorgen moet en dan is 10 misschien weer een beetje ‘to much’.

Anyway, jij hebt nu een heerlijke newborn! Geniet er lekker van!! xx

Wow 4 uur! Daar teken ik voor. Heerlijk dat het allemaal zo geweldig ging en nogmaals van harte met je kleine meisje.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP