Comments (10)

Wat een lieve jas! Ik heb ook winterjassen voor de jongens gekocht.

Wat een ontzettend lieve jas! Hij staat Sofie echt heel mooi.

Aah wat is Sofie toch een schatje

Wat mooi! Ik wilde dit weekend achter een jas aan.. En nieuwe schoenen want haar voeten hebben blijkbaar ook ineens een groeispurt gehad

Zo schattig, hij is echt leuk die jas!

Dat is inderdaad een ideale winterjas! Lekker lang, goed aansluitende mouwen, hoog te sluiten en mèt capuchon, precies wat ik ook belangrijk vind bij een winterjas voor kleine kindjes. Ik heb ook wel eens een korte winterjas voor één van mijn kinderen gekocht toen ze nog klein waren en dat vond ik zo onhandig in de autostoel en wandelwagen. Die jas kroop altijd omhoog, dat zit dan natuurlijk niet lekker.
En een capuchon is ook een absolute must have voor onze kinderen, omdat ze altijd hun muts kwijtraken. Op de echt koude dagen is het dan toch wel lekker als ze de capuchon kunnen op doen.
Heel verhaal… Haha! Mooie jas in ieder geval!

Wat een gave jas, dat groene vind ik echt heel stoer

Wat een leuke stoere jas is dit!

heel schattig!!! Leuk merk blijft het toch!

Hele mooie jas, omslagen zorgen voor extra roze accent. Staat Sofie goed. Eerlijk gezegd koop ik jassen (en ook andere kleding) regelmatig in het voren. Als ik in de opruiming een mooie zie in een maat voor volgend jaar, neem ik hem alvast mee.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP