Fashion Kids fashion Meisjeskleding

Sofie in Lief! Lifestyle

Onlangs deelde ik al een inspiratie blog met de winterjassen van Lief! Lifestyle. Ik was in eerste instantie gegaan voor een blauwe jas, maar toen Lief! Mij een winterjas voor Sofie aanbood twijfelde ik opeens en besloot ik toch voor een andere winterjas te gaan. Inmiddels is de herfst wel al een beetje begonnen en daarom vind ik het wel tijd om mijn favoriete winterjas met jullie te delen. 

lief-lifestyle

Zoals ik laatst al aangaf ben ik altijd vrij vroeg op zoek naar winterjassen. Gelukkig heb ik voor beide kids nu in ieder geval één winterjas binnen, maar ik heb er voor Aron sowieso altijd 2. Eentje voor het buitenspelen (ja echt waar) en eentje voor netjes. Dit jaar helemaal, want één van zijn jassen is van stof. Voor Sofie heb ik één jas en ik denk ook dat het bij eentje blijft. Dit jasje van Lief! Lifestyle is Sofie haar winterjas geworden.

lief-lifestyle-2

Lief! Lifestyle

Ik ben al vanaf dat ik zwanger was van Sofie dol op het merk Lief! Lifestyle. Er liggen dan ook regelmatig items in haar kast van het merk. Om nu een winterjas aan de kapstok te hebben hangen vind ik heel tof. Het jasje valt mooi groot waardoor ik zeker weet dat ze er nog de hele winter plezier van kan hebben. De mouwtjes moest ik zelfs nog even omslaan. De jas oogt lekker warm dus als er sneeuw komt kan ze hem ook prima aan. De muts sluit lekker aan en daardoor is het niet perse nodig om een sjaal om te doen. De eerste periode kan ze hem dus nog aan zonder dat er een sjaal bij gedragen gaat worden. Ik moet ook nog op zoek naar een bijpassende sjaal, handschoenen en muts. De jas heeft een rits en daaroverheen nog een laagje met drukknoppen er kan op deze manier geen wind door heen.

Ik kan niet wachten tot het echt koud gaat worden en Sofie de jas kan gaan dragen. Hij staat haar toch heel leuk of niet? Hebben jullie al een winterjas aangeschaft voor jullie kroost? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

10 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Wat een lieve jas! Ik heb ook winterjassen voor de jongens gekocht.

  22/09/2016 at 6:16 am
 • Reply Romy

  Wat een ontzettend lieve jas! Hij staat Sofie echt heel mooi.

  22/09/2016 at 7:05 am
 • Reply Meintje

  Aah wat is Sofie toch een schatje

  22/09/2016 at 7:12 am
 • Reply Rianne t

  Wat mooi! Ik wilde dit weekend achter een jas aan.. En nieuwe schoenen want haar voeten hebben blijkbaar ook ineens een groeispurt gehad

  22/09/2016 at 7:16 am
 • Reply Lilian

  Zo schattig, hij is echt leuk die jas!

  22/09/2016 at 9:52 am
 • Reply Nienke

  Dat is inderdaad een ideale winterjas! Lekker lang, goed aansluitende mouwen, hoog te sluiten en mèt capuchon, precies wat ik ook belangrijk vind bij een winterjas voor kleine kindjes. Ik heb ook wel eens een korte winterjas voor één van mijn kinderen gekocht toen ze nog klein waren en dat vond ik zo onhandig in de autostoel en wandelwagen. Die jas kroop altijd omhoog, dat zit dan natuurlijk niet lekker.
  En een capuchon is ook een absolute must have voor onze kinderen, omdat ze altijd hun muts kwijtraken. Op de echt koude dagen is het dan toch wel lekker als ze de capuchon kunnen op doen.
  Heel verhaal… Haha! Mooie jas in ieder geval!

  22/09/2016 at 10:44 am
 • Reply jodi - liefthuis

  Wat een gave jas, dat groene vind ik echt heel stoer

  22/09/2016 at 12:39 pm
 • Reply Jessica

  Wat een leuke stoere jas is dit!

  22/09/2016 at 3:44 pm
 • Reply Nicole @ Everyday-Life.nl

  heel schattig!!! Leuk merk blijft het toch!

  22/09/2016 at 11:03 pm
 • Reply Jolanda

  Hele mooie jas, omslagen zorgen voor extra roze accent. Staat Sofie goed. Eerlijk gezegd koop ik jassen (en ook andere kleding) regelmatig in het voren. Als ik in de opruiming een mooie zie in een maat voor volgend jaar, neem ik hem alvast mee.

  23/09/2016 at 8:24 pm
 • Leave a Reply