Happy momlife

lief lifestyle
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Sofie in Lief! Lifestyle

Toen ik zwanger raakte van Sofie was ik eigenlijk gelijk verknocht op Lief! Lifestyle. Regelmatig heeft ze dan ook een outfit aangehad van Lief! Nog steeds vind ik het een leuk merk en vooral in de zomer trekken de vrolijke kleurtjes mij heel erg. Ik mocht voor Sofie een nieuwe zomerjas uitzoeken van het merk en ik ben er verliefd op haha! 

Ik mocht van Lief! Lifestyle een zomerjas uitzoeken voor Sofie en de keus was al snel gemaakt. Sofie is niet een meisje dat ik de hele tijd in roze kleding stop en qua jas vind ik dit zelf voor haar niet zo mooi. Ik zag een blauwe jas met een iets langer model en roze accenten. Het jasje heeft een capuchon wat bij mij eigenlijk een eis is aan het jasje van de kinderen. Ik doe alles op de fiets dus een jas moet wel tegen een beetje regen kunnen. Dat kan dit jasje van Lief! lifestyle gelukkig wel.

De kleding van lief! lifestyle valt eigenlijk een maatje groter bij mijn kinderen. Toch besloot ik te gaan voor Sofie haar huidige maat (92). De lente is net begonnen en de zomer komt er nog aan en ik denk dat ze zo langer plezier heeft van het jasje. Door het aansnoer koord in het midden van het jasje kun je hem leuk poffen waardoor hij prima wat ruimer kan zitten. Ook is het handig dat het jasje een langer model heeft en ze hier dus nog flink in kan groeien. Het jasje kost €59.95.

Nog meer jassen! 

Naast het jasje dat ik heb uitgekozen voor Sofie hebben ze nog meer leuke jasjes voor meisjes. Het eerste jasje vind ik ook erg leuk (de roze) alleen is hij voor Sofie te roze! En een spijkerjasje mag natuurlijk ook niet ontbreken in de kast van je kleine spruit.

Ook voor de Stoere jongens heeft Lief! lifestyle een mooie collectie jassen. De middelste van onderen is mijn favoriet voor een jongetje en net als bij een meisje vind ik een spijkerjasje ook een echte musthave voor de lente/zomer.

Alle jasjes van lief! lifestyle vind je op lieflifestyle.nl. Wat vind je van Sofie haar jas?

Facebook Comments

Share this post