Fashion Kids fashion Meisjeskleding

Sofie in Vingino

Kleding uitzoeken en kopen voor de meisjes vind ik helemaal niet erg en gaat mij ook prima af. Voor jongetjes vind ik het een stuk lastiger om stoere kleding te vinden en ik laat dit graag aan Robert over. Voor Sofie ontving ik een super leuk kleding setje van het merk Vingino, ik ben er helemaal verliefd op en deel hier graag meer over. 

Vingino is een jeansmerk voor kinderen dat een stoere uitstraling heeft. Ze maken gebruik van de beste denimstoffen en gebruiken hierbij Italiaanse en vintage invloeden. Vingino bestaat sinds 2001 en ze zijn snel gegroeid. Waar ze in het begin alleen Nederland hadden veroverd zijn ze inmiddels wereldwijd te koop, een groot succes dus! Vingino begon ooit met alleen jeans voor kids, maar inmiddels verkopen ze veel meer producten. Denk aan stoere jasjes, t-shirt en leuke accessoires. Vingino levert kwaliteitsproducten waar je volgens hen lang plezier van kunt hebben.

Ik zelf had nog niks in de kinderen hun kast liggen van Vingino, waarom niet zul je misschien wel denken. Aron is heel smal en kan veel merken niet aan, omdat ie daar in verzuipt. Sofie heeft een heel ander postuur en voor zal Vingino een goed merk zijn. Maar ik wist niet dat ze zulke kleine maatjes ook verkochten. Ze verkopen bij Vingino zelfs babymaatjes. Wist jij dat?

Voor Sofie koos ik een stoere denim overgooier uit in een zwarte kleur. Aan de onderkant is hij geraffeld wat een toere uitstraling geeft. Ik bestelde voor eronder een rode maillot, weg met de veilige natuurlijke kleuren was mijn gedachten haha! En daarbij een stoer shirt van de Bydanie collectie. Om het geheel af te maken (en omdat ik hem gewoon heel stoer vind) koos ik nog een mooie oversized muts uit die de outfit helemaal afmaakt. Qua maat bestelde ik alles in maat 98 en dit zit eigenlijk goed. Sofie zit nog niet helemaal in maat 98, ze wisselt nog wel eens tussen 92/98. Maar omdat het echt een najaarsoutfit is vond ik het een goed idee om voor 98 te gaan. Dit blijkt ook het geval, want een mouwtje kun je prima een tijdje omslaan. Het jurkje kun je makkelijk aansnoeren waardoor hij ook langer mee gaat.

De outfit:

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply zebrazonderstrepen

  zo’n stoere outfit! heel erg leuk

  16/10/2017 at 4:24 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  Hoi hoi,

  Yairo is van 01-09-2003 en had eigenlijk alleen maar Vingino, omdat hij zo smal was en is. Zij waren de eerste met het “zwangerschapskoort”. Daarom kocht ik het juist zodat hey bleef zitten om zijn heupen en billen.

  16/10/2017 at 5:08 pm
 • Leave a Reply