Emma-Sofie Fashion Kids fashion

Sofie in Lief! lifestyle

Toen ik zwanger bleek van een meisje riep ik heel hard dat ze niet zoveel roze zou gaan dragen. Dit heb ik tot dusver redelijk goed volgehouden, maar inmiddels moet ik toegeven dat ik wel een zwak begin te krijgen voor roze. Want het staat haar zo leuk. 

lief! 2

Dat ik fan ben van Lief! Lifestyle heb je misschien al gemerkt aan mijn vel roze autostoel voor Sofie. Ik vind hem geweldig, een beetje hysterisch misschien maar ik ben er blij mee. haha! Ook kreeg Sofie tijdens mijn zwangerschap al een leuk jurkje van haar oma, die ze nu helaas niet meer past. Tijd voor iets nieuws dus.

Van Lief! Lifestyle ontving ik een leuk kleding setje voor Sofie. En ik ben er onwijs blij mee. Het roze staat Sofie onwijs lief en maakt haar heel zacht in haar gezicht. Ik ontving een een wit vestje, een roze longsleeve met een uiltje erop en een grijs broekje met hartjes print.

lief! 3

Sofie gaat langzamerhand richting maatje 68 en dit setje is dan ook in die maat. Ze kan er nog lekker in groeien en heeft er dan dit najaar ook echt iets aan. Ik ben onwijs blij met de kleertjes die Lief! Lifestyle voor Sofie heeft uitgekozen en ze hebben mij een nieuwe kijk op roze kleding gegeven. Dit najaar zal Sofie dus ook wat vaker roze aan krijgen.

lief! 4

Ben jij al bekent met het merk Lief! lifestyle? En wat vind jij ervan laat het weten in de reacties. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

10 Comments

 • Reply DIonne

  Wat een super schattige outfit! Leuk!

  21/09/2015 at 3:15 pm
 • Reply Laura

  Wat een ontzettend leuk setje, vooral de broek is erg leuk! Zo te zien is het inderdaad nog wat groot maar dat is aan de andere kant ook wel weer fijn. Kan ze er lekker in groeien deze herfst/winter.

  21/09/2015 at 3:44 pm
 • Reply Inge

  Super schattig zeg, en lief vind ik ook wel heel leuk!
  Combinatie van roze met grijs is echt een topper hé 🙂

  21/09/2015 at 3:45 pm
 • Reply Bianca

  Sofie is echt een dotje *smelt*, het setje van Lief! staat der erg leuk x

  21/09/2015 at 4:42 pm
 • Reply Tamara

  Ahhhhh poppetje!! Ontzettend leuk!!!

  21/09/2015 at 4:48 pm
 • Reply Kim

  Wat een heerlijk vrolijk meisje! Onwijs schattige outfit.

  21/09/2015 at 8:56 pm
 • Reply lin mommysworld

  Echt heel leuk! Erg mooie foto’s!!

  22/09/2015 at 8:57 am
 • Reply Kelly

  Supermooi setje, vooral dat vestje. Waaaauw! Zoiets zou ik zelf ook uitkiezen. Goede keuze lief!

  22/09/2015 at 10:50 am
 • Reply Malou

  Wat een schattig setje!

  22/09/2015 at 11:35 am
 • Reply Nele Deneut

  Wat mooooooi!! Ja ik zou toch meer roze gaan aanschaffen want het staat haar geweldig! Zo mooi bij haar blauwe oogjes !

  24/09/2015 at 12:49 pm
 • Leave a Reply