Happy momlife

img_0129
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Sofie haar vijfde verjaardag tijdens social distance

Wauw wat een bijzondere dag was het afgelopen woensdag. Ons meisje heeft echt een geweldige verjaardag gehad ondanks de social distance en alle regels die daar bij horen. Ik neem jullie mee tijdens onze dag en deel ook wat voor keuzes wij maakten om er toch een geslaagde dag van te maken. Het was schitterend weer wat natuurlijk wel meespeelt in het gemak waarop wij mensen op afstand konden zien.

Het brood was op, dus heel vervelend. Wij moesten nu ontbijten met deze heerlijke Frozen taart! Wat een gezelligheid hé?

Toen wij beneden kwamen ontdekten wij al dat er een cadeautje voor de deur stond van een lieve vriendin. Super lief!

Kijk dat koppie nou!

Samen zingen voor het jarige jetje!

En een wens doen. Ze wenste dat ze snel weer naar haar juf toe kan. Juf kwam ook nog langs op haar verjaardag. Ze kwamen toevallig die dag de nieuwe thuiswerk pakketjes brengen. Samen met de andere juf zongen ze voor haar verjaardag. Haar dag  kon toen niet meer stuk. De foto met juf heb ik hier niet geplaatst, ivm privacy haha!

Na het ontbijt alvast een paar cadeautjes uitpakken. Van ons kreeg ze het Spirit huis. En dit setje make-up kreeg ze van mijn ouders. Hier vroeg ze al maanden om. Nu kan ze zelf lekker tutten.

Van ThuisJarig kreeg ze ook een cadeautje, super lief! Er zit een groot item van L.O.L. in.

Daarna halen wij onze bestelling bij de bakker en gaan wij nog een bloemetje halen bij JUMBO. Op naar mijn lieve oma.

We kunnen niet even knuffelen en dat is echt RUK! Ik merkte ook aan oma dat ze dit heel moeilijk vindt. Wij hadden een gebakje en een bosje bloemen voor haar meegenomen om haar op te vrolijken.

Op de terugweg even stoppen bij de bloemen, hier wild Sofie graag een foto maken.

Bij thuiskomst gingen wij bellen met oma. Ze hadden een ballon op gestuurd en die mocht ze nu openmaken. Oma las ook nog even een boekje voor.

Daarna is het tijd om het nieuwe make-up uit te testen. De nagellak haal je er zo weer af, ideaal!

Tij dom nog wat cadeaus uit te pakken. Zo leuk dit! Er zaten vijf cadeautjes in.

Ik heb dit ondertussen buiten gezet. De tulpen zijn voor de raamvisite en de bellenblazers voor de kindjes.

Er komen allemaal vrienden en familie bij ons thuis. wij bij de voordeur en de visites op de stoep aan de andere kant van onze tuin. Op veilige afstand, maar toch nog samen. Sofie geniet enorm van alle aandacht!

Een familie kiekje om deze bijzondere tijd vast te leggen. Heel waardevol!

Ze geniet op en top van haar verjaardag!

Tussen de middag is het tijd voor pannenkoeken gebakken door papa. Lekker!

Deze toffe Kidizoom krijgt ze van V-Tech cadeau en hoe leuk is het ik mag er nog eentje weggeven. De review en winactie komt dit weekend online!

Tussen de middag hebben wij 1,5 uur zonder raamvisite. Even tijd om te bouwen en te chillen. Er komen zoveel mensen langs dat het nog een hele drukke dag is.

Bij de post zit dit doosje met lekkers!

De ene deur hangt al helemaal vol, zo leuk!

En de andere deur hangt inmiddels ook vol. ER kwamen zoveel lieve kaarten binnen!

Tijd voor nog een stukje taart. Zo lekker is deze!

Onze lieve oude buurtjes (die wij in deze tijd nog meer missen) komen ook een cadeautje brengen en even kletsen! Zo lief! De hele middag komt er nog af en aan visite en hebben wij nog wat facetime gesprekken. Aan aandacht niet te kort.

En rond etenstijd naar de McD om nog wat te eten. Wij doen dit nooit en werden even weer herinnert waarom wij dit nooit doen haha! De kids vinden het eigenlijk helemaal niet zo lekker en wij ook niet. Volgende keer maar weer patat van de snackbar.

Als wij thuis komen hebben wij nog een gesprekje met een vriendin van mij en mijn vader en daarna kijken wij Titus en Fien TV. Ze feliciteren Sofie met haar verjaardag, super leuk!

Kijk dat blije koppie als ze het cadeautje van opa en oma mag uitpakken! Het is bijzonder leuk om het op deze manier te vieren.

Bij thuis komst ligt dit nog bij ons in de achter tuin van familie. Super lief! Wij bellen ze nog even via facetime.

En dan is haar lampje uit. Ze heeft een ongelofelijk leuke dag gehad. Ze is verwend met berichtjes, kaartjes, cadeaus en een heleboel lekkers. Een verjaardag om nooit weer te vergeten.

Dankjewel allemaal! 

Facebook Comments

Share this post