Fashion Kids fashion Meisjeskleding

Sofie haar verjaardagsoutfit

Afgelopen zaterdag vierden wij de verjaardag van Sofie. En bij een verjaardag hoort natuurlijk een toffe verjaardagsoutfit. Van de webshop Zosan.nl kreeg Sofie een onwijs lief en feestelijk jurkje van Lofff. Toen ik hem zag wist ik meteen dat dit een geschikt jurkje was voor haar verjaardag. 

Ik had voor beide momenten een ander jurkje, want ik zag het al voor me dat haar jurkje helemaal vies zou worden tijdens het taart eten. Voor de ochtend had ik een jurkje van de Zara, blauw met wit gestreept.En voor de middag kreeg ze het jurkje van Lofff aan.

verjaardag 3

Het jurkje van Lofff sluit heel mooi aan, aan de bovenkant en onderkant loopt hij heel mooi sierlijk uit. Precies zoals het hoort bij een feestjurk. Bij de jurk zit ook een bijpassende legging, de legging heeft precies hetzelfde printje als de top van het jurkje.

verjaardag 1

Ik maakte de outfit af met een vestje van Name-it. Dit is een basic vestje en combineer ik graag met heel veel jurkjes van Sofie. De schoentjes die Sofie draag zijn de Lotta white van lilishoes en zijn gemaakt van 100% leer. De schoentjes zijn makkelijk om aan te trekken en onwijs schattig! De zool van de schoentjes heeft twee harde vlakken en is voor de rest zacht. Handig voor Sofie haar eerste stapjes dus.

Benieuwd naar het jurkje? Kijk dan eens in de webshop van Zosan.nl 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Wilma

  Echt een superleuk jurkje en slim dat je twee setjes had! Bij Yarah had ik er maar één, dus dat was goed opletten 😉

  12/04/2016 at 6:09 am
 • Reply Jacksons_mommy_

  Wat super leuk meis, ik zag al wat foto’s op instagram echt heel leuk!

  13/04/2016 at 8:14 am
 • Reply Jessica

  Super leuk jurkje… Ik vind dat wandel lieveheersbeestje echt super gaaf! Waar is die van? (of heb ik iets gemist in een ander artikel?)

  13/04/2016 at 1:35 pm
 • Reply Bodil

  Schattig hoor, ziet er erg leuk uit!

  13/04/2016 at 6:35 pm
 • Leave a Reply