Happy momlife

image5
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Sofie haar slaapkamer

Onlangs deel ik Fleur haar nieuwe kamer al. Tegelijk met Fleur haar kamer maakten wij ook Sofie haar kamer zo goed als klaar. Ik wil nog wat kleine dingen toevoegen, maar dat vertel ik je allemaal we in de blog. Sofie heeft zelf goed meegedacht over haar eigen kamer.

Een echte meisjes kamer moest dit gaan worden, met roze en paars waren haar eisen. Samen gingen wij op de website van Flexa op zoek naar een kleur die ze mooi vindt. Daarbij gebruikte wij de roze kleur die wij ook voor Fleur haar peuterkamer hebben gebruikt. De kleur die ze uiteindelijk op haar muur kreeg was de kleur 100% framboos.

Daarnaast mocht ze bij Desenio ook posters uit zoeken. Sofie is dol op donuts dus een poster met donuts kon niet ontbreken op haar kamer. De posters hangen nu aan haar muur. En zorgen voor een beetje sfeer in haar kamer.

Boven haar bureau heeft ze een houten plank die ze destijds ook al in haar babykamer had boven de commode. Hier willen wij eigenlijk nog een spiegel op makken, zodat ze hier als een echt meisje kan gaan zitten tutten. Dat is iets wat ze heel graag wilde en ze mocht zelf ook meepalen over haar kamer. Ik denk dat ik er dan ook nog van die make-up tafel lampen op wil bevestigen. Mocht dit klaar zijn dan zal ik het nog laten zien.

Een speelgoedkast kan op haar leeftijd ook echt niet ontbreken. Haar poppenkleertjes, Playmobil en Barbie spullen moeten goed opgeborgen worden. Het zorgt er ook direct voor dat niet al het speelgoed tegelijk uit de kasten getrokken wordt. En dat het ’s avonds gemakkelijk opgeruimd kan worden. Het is een kast van de welbekende Zweedse winkel.

Haar kledingkast komt van dezelfde winkel, maar moet nog vervangen worden. Hij is namelijk te klein voor haar kleding en moet een slag groter. Het is een handige kast die je kunt indelen, zoals je zelf maar wilt en dat heeft bij mij absoluut mijn voorkeur.

En als laatste natuurlijk haar bed, ik ben zo blij met Sofie haar bed! Het is een marktplaats gelukje die helemaal bij haar past. Er moet nog een leuk stofje komen voor over het dakje, zodat het een echt huisje gaat worden, en dan wil ik er nog wat gezellige lampjes aan bevestigingen. Ze heeft unicorn lampjes gekregen.

Ook met deze kamer ben ik weer heel erg blij! Het is nog niet helemaal af, maar het is al duidelijk een echte meisjeskamer die goed past bij Sofie!

Facebook Comments

Share this post