Happy momlife

uitnodiging sofie 3
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Sofie haar 4 verjaardag | Thema en uitnodiging!

Nog een dikke week en dan vieren wij Sofie haar vierde verjaardag een tijdje geleden kozen wij samen al het thema van haar feestje uit en maakte ik zelf de uitnodiging voor haar verjaardag. Ik ga jullie vertellen voor welk thema Soof gekozen heeft en hoe haar uitnodiging eruit ziet.

Regenboog & donuts

Soof is mijn regenboog baby, en zo noem ik haar ook altijd. Qua gedrag is ze net een regenboog en ze is ook dol op veel kleur. Toen ik voorstelde om haar verjaardagsthema met regenbogen te doen werd ze heel enthousiast YES! Maar ze had zelf ook wensen, ze wil namelijk donuts op haar verjaardag. Toen ik bij de action kwam zag ik veel leuke decoratie die je kan gebruiken bij beide thema’s. Dit gaan jullie allemaal na volgende week zien.

De uitnodiging

Ik maakte de uitnodiging in samenwerking met kaartenhuis.nl. Hier kun je kiezen uit uitnodigingen die al ontworpen zijn en uitnodigingen die je zelf kunt ontwerpen. Ik koos er voor zelf eentje te uploaden. Ik maakte mijn uitnodiging met het online programma canva. Hier maakte ik heel makkelijk en snel een kaartje mee. Ik keek op pinterest voor wat inspiratie en al snel vond ik iets wat ik zelf wel kon namaken met een vleugje van mezelf. Samen met Sofie koos ik de kleurtjes uit en tadaa ons kaartje was geboren.

Bij kaartenhuis kun je het kaartje gemakkelijk uploaden. Je kunt er voor kiezen om een ansichtkaart te maken of een wenskaart. Ik koos voor een ansichtkaart. Dan kan ik de gegevens op de achterkant schrijven en het zo op de post doen. Ideaal dacht ik zelf.  Ik liet de uitnodigingen thuis bezorgen samen met voldoende postzegels. Deze kun je ook bestellen bij kaartenhuis. Ideaal, want ik vergeet dat soort dingen altijd te kopen.  Soof is heel trots op de uitnodiging die ik voor haar maakte, zo leuk om te zien!

Snacks 

Online kocht ik ook al wat regenboog snacks en zal ook alles in dit thema zijn. Ik vind het zo’n leuk thema hé haha! Taart bestelde ik bij mijn favoriete taarten winkel, normaal maak ik altijd minimaal 1 taart zelf, maar dit jaar heb ik daar vanwege de verhuizing gewoon geen tijd voor. Ook komt er een toffe donut standaard op haar verjaardag te staan met Soof haar favoriete snacks!

Wat vinden jullie van de uitnodiging voor Sofie haar vierde verjaardag?

Facebook Comments

Share this post