Happy momlife

outfit sofie 4
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Sofie haar (budgetproof) kerstoutfit | Advent of Joy

Kerstoutfits shoppen is misschien wel het leukste dat je kunt doen dezer periode. Voor de kindjes heb ik twee outfits geshopt die met elkaar te combineren zijn, zodat ze tijdens beide kerstfeesten iets schoons aankunnen. Dit is wel nodig bij mijn kinderen. Dit is de eerste kerstoutfit van Sofie die deels van de action komt en deels van de zeeman. En was in totaal nog geen €15,-

Action 

De action is nu niet de eerste winkel waar ik binnen zal stappen om kleding te kopen voor onze kinderen, maar in het kader van besparen en na het zien van vele tips kwam ik daar leuke rokjes voor Sofie tegen. Of eigenlijk kwam mijn zus ze tegen en nam ze voor Sofie mee. Het rokje die ze hier aan heeft is een tule rokje met gouden hartjes erop heel lief en feestelijk. De maat die ze draagt is 98/104 en past prima. Naast dat dit rokje heel feestelijk is kan ze hem ook prima op normale dagen aan. Hij is gewoon heel erg leuk. Ik weet niet precies hoe duur het rokje was, maar volgens mij zit ie rond de €5,-.

Bij de Action hebben ze ook vele andere leuke kleding items en ik vind dat ik daar ook vaker even door heen moet struinen als de kinderen iets nodig hebben. De meeste items zijn namelijk rond de €5,- of goedkoper.

Zeeman 

En dan shopte ik nog bij de zeeman. Ik had cadeaubonnen gekregen en heb daar voor alle drie de kinderen iets kunnen shoppen. Voor Sofie shopte ik o.a. dit leuke bolero en een basic zwart shirt. De bolero is een lekker zacht stofe met mooie glimmers er in verwerkt. De basics van de zeeman trouwens vind ik echt heel fijn. Ze passen mooi bij Aron en Sofie en zijn heerlijk betaalbaar. Helemaal omdat je het vaak onder iets draagt. Sofie haar legging komt ook van de zeeman en heeft ook een mooie pasvorm.

Ik vind het echt een leuke outfit en je kunt hem natuurlijk ook combineren met nog meer kleur door er een gekleurd shirt boven te doen. Dit zal ik ook zeker doen na de feestdagen. Vooral door het gebruik van de basics van de zeeman. Het enige nadeel hieraan is dat stickers er moeilijk af gaan.

Wat vind jij van de kerstoutfit van Sofie? 

Facebook Comments

Share this post