Comments (10)

Rapper klinkt leuk en voor het wennen aan smaken top, maar kan je uit ervaring vertellen dat kinderen toch echt wat vulling nodig hebben op den duur en dat krijgen ze niet door het sabbelen aan een stuk komkommer bij wijze van spreken

Rapley bedoelde ik natuurlijk

Lekkere rollebollen dus? Het gewicht dat niet helemaal omhoog gaat is hier ook herkenbaar. Heb twee magere speenvarkentjes die hartstikke gezond zijn, goede ontwikkeling hebben maar een gewicht dat hoger kan. Ach, als ze altijd al zo zijn, dan zal het wel gewoon hun bouw zijn.
Laat je niet gek maken door wat cijfertjes en gemiddeldes, ze doet t prima! <3

Ja en dat hoeft pas vanaf 6 maanden. Heb Aron ook groot gebracht dus weet wel dat ze op een gegeven moment extra
Voeding nodig zijn maar nu nog niet. En dan kan ik haar ook grover eten aanbieden in plaats van heel glad gemaakte hapjes.

Wat een leuke update met fijne foto’s. Geniet van jullie gezinnetje!

Gaat echt snel he? Bij een derde nog meer hoor hahaha!

We hebben hier ook een buikslaper, 3 zelfs. We doen het nu bij Lauren ook maar, als ze op haar rug ligt slaapt ze max 1 uurtje en op haar buik makkelijk een uur of 5/6

Die eerste foto is echt zo schattig! Onze dochters schelen precies een maand, zo grappig! Knap dat ze al zo goed kan rollen.

Het gaat echt snel he! Ik vind het met Luca ook veeeel sneller gegaan als bij Jay. Wat een popje en fijn dat het goed was bij het cb en dat groeien halen ze wel weer snel in vaak!

wat hebben jullie toch een prachtig meisje!

Wat gaat het snel! Mooi meisje is het.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP