Comments (6)

Wat heeft ze een leuk pakje aan! En wat gaat het goed, hè? Ben helemaal blij voor jullie. Zelf ga ik ook zo min mogelijk naar het consultatiebureau. De prikjes hebben ze gehad, de oogtesten en verder vind ik het wel goed. Gewoon doen wat goed voelt!

Wat vliegt te tijd zeg! Ontzettend lief dat Aron zo gek is op zijn zusje! Hij heeft ook echt een leuke leeftijd hiervoor! Lekker genieten! Ze is zo groot!

Dankjewel! Ben zelf ook dol op het pakje! Het gaat inderdaad heel goed, zit nog steeds op een roze wolk haha. Ja ik wil dus ook alleen de prikjes en de oogtesten doen verder vind ik het grote onzin.

wat een drolletje! en wat heeft ze een leuke pakje aan!!! geniet ervan!!1

Heb je zelf slechte ervaringen met het cb? Ik vind het tot nog toe meevallen. Af en toe wat rare adviezen, maar ach. Niks te klagen verder, en vind het fijn dat ze af en toe even gezien wordt 🙂 als dat bij Aron niet lekker ging snap ik wel dat je twijfelt! Tijd gaat snel!

Wauw echt het knapste meisje van de wereld <3 Wat een prachtige meid! Superleuk om deze update te lezen en zoveel bewondering voor je!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP