Emma-Sofie

Sofie 2 week oud!

Wauw wat vliegt de tijd! Het is alweer een week geleden dat wij onze fijne kraamverzorgster uitzwaaide. Inmiddels is de rust weer terug gekeerd bij ons en beginnen we allemaal onze draai te vinden in ons nieuwe leventje als gezin van vier. Vandaag is Sofie 2 weken oud.Zo langzaam als de laatste weken van mijn zwangerschap gingen, zo snel gaan de weken nu. Sofie is inmiddels twee weken bij ons en het is onwijs genieten. Ze is heel rustig en komt elke nacht één keer. Op afgelopen nacht na toen kwam ze drie keer, niet erg voor een keer maar één keer per nacht is toch een stuk fijner. Ik kan wel zeggen dat de borstvoeding een stuk beter gaat dan bij Aron.

Kraamvisite 
Zo langzamerhand begint de kraamvisite ook te lopen, wij vinden het onwijs leuk om Sofie aan iedereen te laten zien en om over onze kindjes te praten. Ook is Sofie al onwijs verwent met leuke kleertjes en andere cadeaus van allerlei lieve mensen online en offline. Dankjewel! De komende tijd zullen wij nog veel kraamvisite ontvangen, gezellig!

Trotse broer 
Aron is echt een trotse broer, als we wandelen vertelt hij iedereen die maar wil (of niet ;)) dat zijn zusje is geboren. Ook komt ze aan kusjes en knuffels van hem niet te kort. Ondanks alle lieve en leuke dingen kan hij ook heel erg genieten van me-time. Even één op één met Robert of met mij. Logisch ook en ik zelf kan er ook heel erg van genieten. Ook al is het soms iets kleins, zoals even een boekje voorlezen je ziet hem gewoon genieten van de aandacht.

Super mama 
Afgelopen week had ik ook mijn eerste momenten met twee kinderen. Voor Robert is er een nieuwe periode op school begonnen en hij heeft lange schooldagen en ook veel. Ik mag dus direct volop aan de bak met twee kindjes en tot dusver lukt het me goed. Wel krijg ik nog hulp van familie met Aron ophalen van school en weer naar school brengen. Komende week wil ik zelf weer op de fiets stappen en hopelijk kan ik dan zelf de boel weer gaan regelen.

Komende week komt het consultatie bureau lang en kunnen we opnieuw met die ‘ellende’ beginnen. Ik zit er aan te denken om alleen naar de prik afspraken te gaan en de rest toen wanneer ik vermoed dat het niet goed gaat. Zijn er meer mama’s die dit doen of gedaan hebben? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Kimberley

  Wat heeft ze een leuk pakje aan! En wat gaat het goed, hè? Ben helemaal blij voor jullie. Zelf ga ik ook zo min mogelijk naar het consultatiebureau. De prikjes hebben ze gehad, de oogtesten en verder vind ik het wel goed. Gewoon doen wat goed voelt!

  22/04/2015 at 2:35 pm
  • Reply Joyce

   Dankjewel! Ben zelf ook dol op het pakje! Het gaat inderdaad heel goed, zit nog steeds op een roze wolk haha. Ja ik wil dus ook alleen de prikjes en de oogtesten doen verder vind ik het grote onzin.

   22/04/2015 at 2:38 pm
 • Reply Tamara

  Wat vliegt te tijd zeg! Ontzettend lief dat Aron zo gek is op zijn zusje! Hij heeft ook echt een leuke leeftijd hiervoor! Lekker genieten! Ze is zo groot!

  22/04/2015 at 2:38 pm
 • Reply kiki

  wat een drolletje! en wat heeft ze een leuke pakje aan!!! geniet ervan!!1

  22/04/2015 at 2:49 pm
 • Reply Tineke

  Heb je zelf slechte ervaringen met het cb? Ik vind het tot nog toe meevallen. Af en toe wat rare adviezen, maar ach. Niks te klagen verder, en vind het fijn dat ze af en toe even gezien wordt 🙂 als dat bij Aron niet lekker ging snap ik wel dat je twijfelt! Tijd gaat snel!

  22/04/2015 at 3:09 pm
 • Reply Dagmar

  Wauw echt het knapste meisje van de wereld <3 Wat een prachtige meid! Superleuk om deze update te lezen en zoveel bewondering voor je!

  22/04/2015 at 7:32 pm
 • Leave a Reply