Emma-Sofie

Sofie 2 maanden

Stop de tijd! Sofie is vandaag alweer twee maanden oud. Al twee maanden verrijkt ze ons gezin met haar aanwezigheid en haar mooie glimlach. Gek idee dat wij twee maand geleden haar voor het eerst vast hielden, ze is nu al niet meer weg te denken. 

Hoi groeispurt! 
Sofie was bij haar geboorte een kleintje van 49 centimeter, maatje 50 was haar nog te groot. Inmiddels is ze zo lekker aan het groeien dat maatje 56 goed zit en maatje 62 soms ook al past. Het verschilt natuurlijk wel per winkel maar het gaat zo hard. Afgelopen week had ik even een meetlint gepakt en tikte Sofie de 60 centimeter aan. Ook qua gewicht gaat ze lekker, waar ze met de borstvoeding amper aankwam groeit ze nu als kool. Erg fijn om te zien aangezien ik mij daar wel zorgen over maakte.

Lachebekkie 
Sofie is echt een vrolijk meisje, zelfs wanneer ze honger heeft en het op het gillen zet zorgt ze ervoor dat er nog een mooi lach tevoorschijn komt. Ook op de momenten dat Aron uit school komt krijgt hij een mooie glimlach toegeworpen. Het is mooi om te zien dat ze op die manier contact leggen.

Interesse in haar omgeving 
Naast interesse in ons heeft Sofie ook veel interesse in haar muziekmobiel van Woezel en Pip. Als ze wakker is blijft ze er net zolang naar kijken tot dat één van ons hem aanzet en zodra hij aan is begint ze te lachen en enthousiast te spartelen, een succes dus! Ook kreeg ze vorige week een speelkleed van Woezel en Pip  en ook daar is ze helemaal enthousiast mee. Als ik de beestjes beweeg krijg ik een hele enthousiaste baby te zien, zo leuk!

Voor het eerst zwemmen 
Vandaag (voor jullie gisteren) gingen wij voor het eerst zwemmen met z’n viertjes. Bepakt gingen we richting het zwembad en we hebben een heerlijke ochtend gehad. Sofie heeft ongeveer een kwartiertje in het water gelegen en viel daarna als een blok in slaap. Tijdens het zwemmen was ze zo ontspannen, heerlijk! Na de zomer wil ik graag gaanbabyzwemmen met Sofie. Ik moet alleen nog even goed nadenken over hoe ik dit wil organiseren aangezien Aron op vrijdag nog vrij is. Maar dat komt vast goed. Voor nu gaan we gewoon regelmatig met z’n viertjes zwemmen en hopelijk deze zomer lekker in de tuin.

Twee maanden alweer, wat vliegt de tijd. Maar ik geniet er elke dag van. Van Sofie, van Aron, van de drukte van alles. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

10 Comments

 • Reply Judith

  2 maanden alweer? Wat vliegt de tijd!! Wat fijn dat Sofie het zo goed doet en heerlijk dat ze zo’n lachebekje is. De twee foto’s in deze post zijn zo leuk! X, Judith

  08/06/2015 at 7:33 am
 • Reply Eline

  Aww wat een prachtige foto’s en goed om te lezen dat ze zo goed groeit!

  08/06/2015 at 10:16 am
 • Reply Debbie

  Wat gaat dat super snel zeg, gisteren zag ik de foto van het zwemmen en dacht nu al met 6 weken. Maar ik zat er dus 2 weken naast.

  08/06/2015 at 11:19 am
 • Reply Tamara

  Wauwww de tijd vliegt echt!! Wat een koppie in dat zwembandje! Zo lief!

  08/06/2015 at 12:11 pm
 • Reply Sylvie

  Wat een schattige zwemfoto, dat koppie en dat handje, superlief! Fijn dat alles zo goed gaat!

  08/06/2015 at 12:23 pm
 • Reply Kim

  Wat een lieve foto van jullie!

  08/06/2015 at 6:24 pm
 • Reply Michelle

  Wow de tijd gaat echt snel! Lieve foto’s van haar..

  08/06/2015 at 6:36 pm
 • Reply Jennifer

  Ik vind het echt bizar snel gaan joh, Sofie ook alweer twee maanden! Gelukkig geniet je volop van haar (en Aron) en ooh. <3 Ik vind jouw gezin echt super leuk!

  08/06/2015 at 7:34 pm
 • Reply Bianca

  Wat een schatje! En twee maanden alweer? Tijd gaat echt snel 🙂 x

  08/06/2015 at 8:02 pm
 • Reply anrad

  Moederschap is altijd moeilijk. petje af!!!

  05/05/2017 at 8:03 pm
 • Leave a Reply