Comments (9)

Haha prachtig dat eigen willetje, dan wordt het opeens echt een heel kindje he… leuk om te lezen!

Ohhhhhh dat laatste is zo herkenbaar!! Hahahaha! Dat herken ik zo niet van de jongens. Stel tuttebelletjes

Leuk om te lezen hoe het met Sofie gaat! Wat gaat ze hard en wat lekker dat ze nog één slaapje heeft. Mason heeft er nog twee en die heeft die nog nodig. Het dramatische herken ik ook, als Mason zijn zin niet krijgt gooit hij zijn hoofd naar achteren en zet het op een huilen.. Beginnende peuterpuberteit hoorde ik gisteren op het CB, gezellig 😉

hihi ik hou van de kindjes met eigen willetje 😉

mooie meid zeg

Haha ik ben er ook gek op! Ten nadele van mijn opvoeding soms haha!

Ohjee heb dar nooit bij Aron gehad maar verwacht het bij Sofie wel haha

Ja lief he!

Nee ik herken dat dus ook niet van Aron haha

ohhh die mini driftbuitjes! Herkenbaaaar. Hier 15 maandjes en lekker met de armen en benen spartelen als ze iets niet wil. Echte meiden XD!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP