Comments (13)

Wat gaat het toch snel! Een maand alweer:) wat onwijs lief dat Aron zo’n trotse grote broer is! Geniet maar lekker van je kids!

Wat fijn dat het zo goed gaat en dat haar broertje zo gek op haar is! En wat lacht ze al vroeg, heel schattig!

Een maand alweer, wat gaat het onwijs snel. Ik vind het ook heerlijk om een meisje aan te kleden, je hebt zoveel meer keuze.
Wat goed dat de borstvoeding goed gaat.. lekker van genieten!

Wat is het toch ook een schatje, geniet van de roze wolk want dat heb je meer dan verdient en het is zo terecht! Het is echt een prachtige prinses <3

Ik vind het zo’n mooi meisje! <3

Jeetje wat gaat de tijd toch snel! En wat een prachtig meisje hebben jullie, geniet er lekker van!

Alweer een hele maand! Gaat zo ontzettend snel! Heerlijk he die liefde van grote broers! Ik smelt ook altijd helemaal als ik die twee hier samen zie!

Yay! En wat goed dat Aron het zo goed doet!

Aww wat een schatje en wat vliegt de tijd he!

tuurlijk kun jij dat! En fijn te lezen dat alles goed gaat.

Wat fijn om te lezen dat jullie zo genieten en dat het zo goed gaat allemaal. En wat ontzettend fijn dat Aron zo lief is voor zijn zusje. Dat jullie nog maar heerlijk lang op die roze wolk mogen blijven zitten.

Wat fijn dat het zo goed gaat, wat vliegt de tijd toch ook! Lijkt me erg leuk om na een zoon ook een dochter te krijgen en dat alles toch en beetje anders is dan de eerste keer. Ik vind het kleden van een jongen trouwens wel erg leuk hoor haha… niks te klagen! Maar fijn voor jou dat Robert dit wel leuk vind om te doen toch?!
Hele fijne tijd nog toegewenst met je gezinnetje! Xx

Wat een schatje. So cute! Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik je artikel las. Nog veel plezier met de kleine meid

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP