Comments (4)

Goed hoor! Ik merk bij mezelf dat ik de laatste tijd mijn telefoon heel veel gebruik! Ik ben met zwangerschapsverlof en de verveling begint nu een beetje toe te slaan dan pak ik heel snel mn telefoon er bij. Heel slecht want ik heb inderdaad bijvoorbeeld genoeg boeken om uit te lezen!

Jaa bij mij is het gebleven na mijn verlof! Ik moest echt minderen. Maar tijdens je verlof snap ik het hoor! Helemaal bij de eerste dan heb je verder niet zoveel meer te doen.

Jeetje wat goed, en als je je telefoon maar 1x op mag laden per dag, zorg je er wel voor dat die niet leeg gaat zodat niemand je meer kan bereiken voor de kinderen mocht er wat zijn! Super goed dat je zoveel bent geminderd.

Het is ook een doel van mij. Het is twee weken goed gegaan. We hadden ons internet (Wifi) al omgezet naar ons nieuwe huis. In ons huis hadden we een tijdelijk internet kaartje. Ik zette mijn internet daarom geregeld uit. Ging prima, miste het niet. Hierdoor gebruikte ik mijn gsm dus veeeel minder!!!
Maar nu in ons nieuwe huis en de wifi er gewoon weer is merk ik dat ik er weer veel mee bezig ben.
Toch wil ik echt gaan minderen. Jouw punten zijn wel goed hoor. Meestal lukt het mij wel om maar 1x per dag mijn gsm om te laden.
Twitter van mijn gsm gehaald en snapchat account helemaal verwijderd en eraf gehaald. Dat scheelt al een beetje gsm gebruik.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP