Comments (6)

Ik wens je veel plezier! Ik zit ook zo goed als vast geroest aan mijn mobiel. Ben wakker en wat denk je…. ff fb checken. Blogs. Winactie en vrienden. Soms zit ik er veel op soms weinig. Ik heb express geen internet betaald op mijn telefoon. Dus straks turnt ze hier en moet ik verplicht kijken en kletsen met ouders

Ik heb er inderdaad ook wel een handje van om veel tijd aan social media te besteden. Zo zonde! Wat goed dat je het dit weekend zonder social media gaat doen en gewoon heerlijk gaat genieten van het samenzijn. Maak er twee mooie dagen van!

Ik heb hier alle apps behalve instagram van mn telefoon gegooid en kijk nu nog nauwelijks op facebook een andere sites. Heerlijk!

Heel goed, ik zou het ook eens moeten doen. Lijkt me echt heel rustgevend. Want waarom kan ik het wel als ik een dag in de sauna zit en niet gewoon op de andere dagen…

Ik denk ook wel eens: ik moet minderen. Op mijn werkdagen kijk ik zelfde op mijn telefoon. Gewoon omdat ik lekker bezig ben.
Maar ben ik thuis kijk ik voor mijn gevoel soms wel veel… Ik heb Snapchat al verwijderd op mijn gsm en zelfs mijn hele account.
Instagram en facebook kijk ik wel geregeld….Twitter is ook al van mijn gsm gehaald, scheelt wel weer tijd hoor 😉
Veel plezier dit weekend 😀

Ik zou ook moeten minderen, ik vind het scrollen heerlijk. Maar op een gegeven moment ga je het uit verveling doen en dat is echt zonde. Er zijn zoveel andere leuke dingen om te doen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP