Happy momlife

Verpakking
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Sneller zindelijk met de zindelijkheidsbox || Winweek #2

Nu Fleur twee jaar is is het wel tijd dat de luiers verdwijnen hier in huis. Nu hebben wij een hele snelle dame die al regelmatig op het potje en de wc gaat zitten. En ook goed aangeeft wanneer ze moet poepen. Ook op het kdv helpen ze hier goed bij. Toen ik vroeg wat voor winacties jullie leuk zouden vinden werd de zindelijkheidsbox genoemd, en hoe tof is het dat ik nu één van jullie mag blij maken met deze box?

Steeds meer kinderen starten op de basisschool terwijl ze nog niet zindelijk zijn. Er zijn scholen die kinderen weigeren als het kind nog niet zindelijk is. Bij ons op school doen ze dit niet, maar ben je als ouder wel zelf verantwoordelijk voor het verschonen en schoonmaken van je kind.

Kinderen kunnen al zindelijk worden vanaf 2.5 jaar, sommige kinderen zijn zelfs nog eerder. Zodra je kind begint aan te geven moet je dit oppikken en er iets mee gaan doen. Dit is ook de voorwaarde om met de zindelijkheidsbox te starten. Je kunt natuurlijk ook later beginnen als je kind er later aan toe is.

Zindelijk worden moet een feestje zijn, past dit even goed bij mij? Ik maak namelijk van alles een feestje. Het vroeg zindelijk zijn scheelt een hoop gedoe, een zware luiertas minder, geen luieruitslag meer en je bespaard flink wat geld! Daarnaast vinden kinderen het vaak ook fijn en stoer om zindelijk te zijn.

Met de zindelijkheidsbox kun je je kind in een week zindelijk maken. In de box zit alles wat je nodig hebt om je kind zindelijk te krijgen en er is een facebook community waar je vragen kunt stellen als je er zelf even niet uit komt super handig toch? Je moet een week vrij maken waarbij je voornamelijk thuis bent, je kind moet hard trainen en heeft al je aandacht nodig om dit mooie doel te bereiken. Na deze week mogen de luiers op marktplaats en kun jij zonder zware luiertas de deur uit. YES!

WINNEN!

In samenwerking met zindelijkheidsbox mag ik één van jullie blij maken met de box om je kindje zindelijk te krijgen. Tof hé? Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs:

De winactie loopt t/m 14 september, dan zal ik alle winnaars berichten.

Facebook Comments

Share this post