Happy momlife

7583861120_img_4645
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Sneakermom!

Sinds ik moeder ben geworden kan ik mij niet goed herinneren wanneer ik voor het laatst op hakken heb gelopen. Ik heb een paar hakken in schoenenkast staan en die zijn er nog als nieuw uit. Ik kan me ook niet voorstellen dat het lekker loopt op hakken achter een kinderwagen, alhoewel je dan natuurlijk wel steun heb. Daarbij moet ik veel te vaak achter onze lieftallige peuter aan rennen waardoor ik toch liever mijn sneakers uit kies. 

Hakken heb ik dus al heel lang niet meer aan gehad en ik twijfel ook of dit nog wel weer gaat gebeuren. Ik voel mij er niet vrouwelijker door en ik vind het met kinderen niet handig haha! Ik wil makkelijk kunnen weg rennen. Nee doe mij maar een paar sneakers die ik lekker aan kan trekken. Deze zomer hebben wij ook een bruiloft en ik riep al naar mijn vriendinnen dat ik maar ga voor platte schoentjes, want mijn vriendinnen zijn allemaal niet zo heel groot haha! Daarbij zijn de kinderen er ook bij overdag en ik ken mijn kinderen en weet haast wel zeker dat ik achter Sofie aan moet rennen of misschien zelfs wel al achter Fleur, you’ll never know.

Ik draag dus graag sneakers, mooie adidasjes of all stars. Deze twee merken mijn favoriet en vind ik ook echt het lekkerst lopen. Mijn sneakers koop ik meestal bij omoda, omdat hun een ruim aanbod hebben in sneakers. Omoda heeft ook een blog waar ze toffe tips en leuke blogs delen over hoe je bijvoorbeeld sneakers kunt stylen of waarom deze: 8 redenen waarom iedereen een paar sneakers moet hebben. Ik kan mij helemaal vinden in de redenen.

Mijn nieuwste sneakers zijn een paar Adidas Superstars met (rose goud) die ik heb gekregen van de webshop. Ze zitten onwijs lekker en ik heb echt het idee dat ik op wolkes loop. Dit heb ik overigens altijd met adidas en ze gaan ook nog eens mega lang mee. Goede sneakers zijn gewoon een goede investering. Nu wil ik nog Adidas superstars voor Sofie hebben, want ze zijn zo leuk!

Nee ik kan echt niet zonder een paar goede sneakers jij wel? Wat draag jij liever als je met de kinderen in de weer bent? Een stel goede sneakers? Of een stel high heels. 

– Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life – 

Facebook Comments

Share this post