Happy momlife

IMG_0210
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Smart Farmer van SmartGames || Review

Op dit moment kun je stemmen op het speelgoed van het jaar 2019. Om dit te vieren mogen wij van joyfromjoyce een aantal items testen die genomineerd zijn. Super tof! Eén van de items die wij mogen testen is Smart Farmer van SmartGames.

Over SmartGames 

SmartGames zijn logische denkspellen die je alleen kunt spelen. je kunt het spelen waar en wanneer je maar wilt en je hebt daarbij geen tegenspeler nodig. Handig hé? De opdrachten zijn in 4 of 5 niveaus te doen. Waardoor het altijd een uitdaging blijft om te spelen. Met SmartGames train je je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en ben je probleemoplossend bezig. SmartGames zijn makkelijk op te bergen in de verpakking of in het spelbord zelf. Makkelijk om mee te nemen in de auto bijvoorbeeld.

Smart Farmer 

Hou de dieren uit elkaar! Beestenboel op de boerderij! De dieren maken er bende van en moeten van elkaar gescheiden worden… maar de boer heeft maar 3 eenvoudige hekken om zijn land te verdelen in aparte weides. Kan jij hem helpen om de hekken op de juiste plaats te zetten, zodat de paarden, koeien, schapen en varkens hun eigen plek krijgen? Kan je er voor zorgen dat elk dier zijn eigen drinkbak heeft?

  • Aanbevolen leeftijd: 5 – 99 jaar
  • Aantal spelers: 1 speler
  • Spelsoort: Educatief spel
  • Prijs: €22,95
  • Gewonnen prijzen: Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019

Wat vinden wij er van?

Sofie mocht met mij het spelletje testen. Sofie is 4 jaar en valt dus eigenlijk buiten de leeftijdscategorie. Nu ben ik zelf van mening dat je echt zelf moet kijken of het passend is voor je kind. Sofie is een meisje dat wel van een uitdaging houdt dus dit spel leek mij wel wat voor haar. Wij begonnen het spel makkelijk met het plaatsen van de diertjes volgens de afbeelding. Daarna zei ik tegen haar dat de dieren niet bij elkaar mogen komen en dat er een hek om heen moet. Dit is best lastig mama! Maar samen kon ze dit wel. Ik denk dat als ze dit vaker speelt ze het steeds beter onder de knie krijgt.

Aron is 8 en heeft het spel ook geprobeerd. Hij had binnen no time de hekjes om de dieren en was toe aan een stapje moeilijker. Gelukkig kan dat met dit spel, want er zijn 4 verschillende levels. Ideaal dus voor ieder kind. Zelf vond ik het ook erg leuk om te doen, je moet wel echt goed nadenken en het is een goede braintrainer.

Ik ben zelf dol op de spelletjes van SmartGames. Wij hadden de IQPuzzler al in huis wat ook echt een aanrader is voor de oudere kinderen en natuurlijk voor jezelf! Dit jaar zullen de kinderen met Sinterklaas een uitbreiding krijgen op onze braintrainers van SmartGames.

SmartFarmer is genomineerd voor Speelgoed van het jaar en je kunt nog stemmen t/m 4 november 2019. Wij hebben op SmartFarmer gestemd omdat wij het echt heel tof vinden.

Facebook Comments

Share this post