Comments (14)

O dit is de grootste wens van onze dochter. Ook deze mama wil eigenlijk liever geen slijm in huis, maar dus toch een aanrader. Dat willen wij ook met eigen ogen zien. Ik hoop op winst.

O! Dit is de grootste wens op de lijst van onze dochter. Deze mama wil liever ook geen slijm in huis. Maar dus toch een echte aanrader! Dat willen wij met eigen ogen zien. Ik hoop het voor mijn dochter te winnen.

Hier ook iemand die zelf niet zo’n fan is van slijm. Op het laatste moment vertelden beide dochters toch nog even dat ze heeeel graag slijm willen van de Sint. Tja.. wat doe je dan. Proberen te winnen met deze actie. Nu maar duimen.

Doe graag mee
Denk mijn meiden dit geweldig vinden

mijn kleindochter gaat vast helemaal uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

Wat een heerlijk slijm pakket . Mijn dochter Elise is er dol op. Grappig dat je schrijft het werkt rust gevend . Het is echt zo. Mijn dochter heeft moeite met leren en dit is soms echt frustrerend . En dan kneden met slijm word ze rustiger en neemt ze de stof veel beter op . Ik maak graag een kansje voor haar .

Leuke actie! Ik was er geen fan van en hield het buiten de deur. Tot mevrouw het afgelopen week voor dr verjaardag kreeg. Een klein potje. Nu raad je het al, ze wil natuurlijk zelf ook wat gaan maken Met dit setje durf ik dat wel aan! Ziet er als echt goed slijm uit wat niet constant aan dr vingers blijft hangen ! Haha

Mijn dochter heeft maar 2 dingen op haar verlanglijstje staan: nieuwe oorbellen en slijm!

Dit heeft echt alle ingrediënten die mijn dochtertje blij maken. En grote broer zou dit ook heus erg leuk vinden. Haha. Glitters, slijm, geurtjes… Superleuk dat je er 1 mag weggeven. Ik waag een gokje voor haar.

Wauw prachtig zeg !
Doe mee voor onze grote meid .
Ze viert een extra feestje want ze mag afzwemmen.
Ze is stapelgek op slijm .
Wij iets minder .
Welk meisje vind dit nou niet super om te krijgen .
ons meisje zit inelkaar geval er om te “slijmen”

Ohhh ik doe graag mee, mijn dochter heeft het op haar verlanglijstje staan. Tja slijm en glitter, een meisjes droom dus..hihi…fingers crossed

Wauw! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 9 die naast een boek en wat spullen voor haar sport niet veel meer op haar lijstje heeft. Ik zoek nog iets voor erbij maar vind het zo lastig maar dit zou ze echt fantastisch vinden want slijm maken doet ze het liefst

Ik doe graag mee voor mijn dochter van 5. Alles wat met slijm te maken heeft, lijkt haar helemaal fantastisch! Slijm is bij ons nog niet in huis, maar dit ziet er zeker uit als goede kwaliteit. En leuk dat je het mooi op kunt bergen.

DIT IS HAAR LEVEN. MIJN DOCHTER VAN 7 IS HIER VERZOT OP. ELKE DAG IS ZE ER WEL MEE BEZIG OP YOUTUBE. MAMA JE KAN OOK SLIJM MAKEN MET TANDPASTA OF MET HANDZEEP OF MET DREFT AIAIAIAI IK WORDT ER GEK VAN. DUS IK HOOP DAT IK DIT VOOR HAAR IN HAAR SCHOEN KAN DOEN

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP