Happy momlife

Glam Goo 6
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Slijm maken met Glam Goo

Slijm welk kind vind het niet leuk? Die van mij in ieder geval wel! Ik ben er zelf niet zo’n fan van en hoopte dat dit pakket mij iets meer enthousiast zou gaan maken. Terwijl de oudste twee weg waren en jongste sliep ging ik zelf eens ontdekken met het slijm. Want waarom vinden ze het zo leuk? En wat kun je allemaal met het slijm van Glam Goo doen? 

Wij hadden een Glam Goo Mega Kit ontvangen en dit is de meest uitgebreide set van Glam Goo. Het is een groot pakket met slijm en fluweel slijm met daarnaast nog een heleboel items waarmee je je slijm kunt customizen. Denk aan glitters, kleurpoeder en zelf geur! Daarnaast zitten er nog een aantal items in waar jij je slijm in kunt bewaren. Ook handig als je het ergens mee naar toe wilt nemen. Ik haalde alles uit de verpakking en ging aan de slag

Bah wat is dit?!

Toen ik het slijm uit de verpakking haalde wist ik niet wat ik in handen had. Jakkes wat vies, was dit het nou? Ik besloot eerst nog maar even een video te bekijken op YouTube om te zien of ik iets verkeerds deed. Ik kwam uit op een video waarbij werd uitgelegd hoe het werkt en ik deed nog een poging. blijven kneden had ik gezien en dit bleek idd te werken. Na ongeveer 5 minuten kneden was het echt lekker slijm! Tijd om het te gaan versieren.

Ik deed er wat geur stof in, wat sprinkles en wat roze poeder eens zien wat het ging worden. Ik merkte al dat het echt leuk is om mee te werken en dat het bij mij ook rustgevend werkt. Ik denk dat dit op kinderen ook zo kan werken en vind het daarom een hele dikke aanrader! Je kunt alle kleuren en sprinkles met elkaar mixen waardoor je de leukste creaties krijgt. Ik vind het fijn dat de basis voor het slijm al voor je gedaan is en dat je het alleen maar even hoeft te kneden, handig! Ik heb namelijk wel eens een poging tot slijm maken gedaan met lijm en lenzenvloeistof en dat was niet echt een succes. Ondanks dat de basis al gelegd was hadden de kinderen nog wel het idee dat ze bezig waren met het maken van slijm.

WINNEN!

Ik mag één keer een Glam Goo Mega Pack weggeven t.w.v. €49,95! Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce
  • Laat een reactie achteronder dit bericht of op facebook waarin je vertelt dat je mee doet.

De winnaar maak ik aanstaande woensdag al bekend, zodat het pakket op tijd is voor pakjesavond!

Naast dit grote pakket heb je ook kleine verpakkingen voor ongeveer €15,-, zoals bijvoorbeeld deze

 

De winnaar is: Patricia Marijnissen jij mag mij een bericht sturen!

Facebook Comments

Share this post