Happy momlife

shutterstock_307358132
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Sinterklaas cadeaus voor een baby

Leuk zo’n december periode haha! Ik Zit dus echt met het ding dat ik voor Fleur ook kleinigheidjes moet gaan kopen, omdat anders de gehele geloofwaardigheid eraf is. Nu ben ik sowieso al niet van de dure cadeaus, maar ik vind het toch best lastig om items voor Fleur te vinden. Inmiddels heb ik wat dingen gevonden die wij haar willen geven voor Sinterklaas en ik denk dat er meer moeders zijn met dezelfde struggles. 

Om te spelen 

  • Playgro Loopy links – € 5,99 – Deze kun je bevestigen aan de kinderwagen, box, tripp trapp new born en noem het maar op. Je kindje kan er lekker mee rammelen, op kauwen en je kunt er andere speeltjes aan vastklikken als je onderweg bent. O.a. te koop bij prenatal
  • Oball – €6,99 – Oball is zo ontwikkeld dat kinderen er al mee kunnen spelen vanaf dat ze kunnen grijpen. O.a. te koop bij intertoys.
  • Maxi-cosi spanner – vanaf €13,99 – Wij hebben nog niks om te spelen onderweg en ik zag een leuke maxi-cosi spanner van Nijntje. Leuke afleiding voor onderweg. O.a. te koop bij bol.com
  • Box spiraal – €12,95 – Een boxspiraal is onwijs leuk voor baby’s om te ontdekken en lekker mee te spelen in de box. Ik zag een leuke bij HEMA

Praktisch 

  • Flessenspenen Difrax – €5,50 – Tja je hebt ze nodig met een baby die flessen drinkt en ze moeten eens in de 6 weken vervangen worden. Een voorraadje is dus niet erg. o.a. te koop bij HEMA
  • Spenen van Difrax – €10,- – Met een baby die dol is op haar speentjes is dit ook geen overbodig cadeau. En de HEMA heeft gewoon hele leukeO.a. te koop bij HEMA.
  • Luiers – € divers – Luiers zijn gewoon nodig en een prima cadeau als je een babytje hebt.

Kleding 

  • Rompers – € 5,- Rompers van de HEMA zijn hier favoriet en voor het volgende maatje moet Fleur nog een paar rompers erbij hebben. Mooi met lange mouwen.
  • Kerstoutfit – Tja je moet toch wat bedenken haha!

En  verder dan dit kwam ik niet, dus als je nog wat tips hebt dan hoor ik het graag. Ik ben niet van plan veel geld uit te geven aan Fleur haar cadeautjes omdat ze nog geen flauw benul heeft en ik het meer doe, zodat de andere kindjes het een beetje geloofwaardig vinden. 

Facebook Comments

Share this post