Sinterklaas Bark

Nog even en dan is het pakjesavond en bij pakjesavond horen lekkere hapjes. Lekkere hapjes met veel snoepgoed, chocolade en pepernoten. Ik maakte een lekkere…

Nog even en dan is het pakjesavond en bij pakjesavond horen lekkere hapjes. Lekkere hapjes met veel snoepgoed, chocolade en pepernoten. Ik maakte een lekkere bark met witte chocolade en strooigoed. De decembermaand staat ook wel in het teken van veel chocolade toch? Daarom is dit hapje goed geschikt voor tijdens het sint festijn. Ik maakte een lekkere Sinterklaas Bark die je moet proberen. Vind ik dan hé.

Sinterklaas bark

Ingrediënten
  

  • 4 repen witte chocolade
  • 1 zak strooigoed
  • 3 handjes kruidnoten

Instructies
 

  • Smelt de chocolade au bain marie
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel hier de gesmolten chocolade overheen
  • Zorg ervoor dat je het strooigoed en de pepernoten klaar hebt liggen zodat je dit direct over de gesmolten chocolade kunt strooien. Verdeel het rijkelijk, want het is natuurlijk lekker om veel verschillende dingen te proeven.
  • Zet de pakplaat voor ongeveer 1.5 uur in de koelkast zodat de chocolade weer lekker kan uitharden.
  • Breek het grote stuk chocolade nu in stukjes zodat je allemaal kleine stukken bark bars hebt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept