Happy momlife

img_1886
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Sinterkerst vieren doe je zo!

Ieder jaar vier ik met mijn vriendinnen in december Sinterkerst. Volgens mij is het nu het vierde jaar dat wij dit vieren en ik kijk er heel erg naar uit. Afgelopen week deelde ik dat wij dit gingen doen en toen kreeg ik de vragen hoe en wat en waarom? En daarom besloot ik er maar iets over te delen.

Waarom?

Nou wij hebben een te gekke vriendengroep en dit is een goede manier om als meiden elkaar te zien. Wij zien elkaar wel vaker in het jaar maar dit is misschien wel één van de hoogtepunten. Lekker kletsen, eten, spelletjes doen, eten, wijn drinken en eten. Het is enorm gezellig en zo kunnen wij de feestdagen ook een beetje samen vieren. Volgens mij is namelijk iedereen in onze groep DOL op kerst.

Wat doen we?

Vlak na de zomer prikken wij al een datum, omdat het anders niet lukt om samen af te spreken. Een maand voor die tijd bepalen we altijd wat we doen met het eten, vorig jaar deden we chinees en dit jaar doen we van alles haha! Iedereen maakt wat en/of neemt wat mee. En ik heb vanuit een samenwerking een lekkere Kippie pan kunnen krijgen. Ook is er vaak nog wel wat te knabbelen voor tijdens het spel.

Welk spel doen we?

Wij doen altijd een variant van het sinterklaas spel voor volwassene. Je hebt hier ook kant en klare varianten van. Vorig jaar plaatste ik een review van dit sinterklaas spel. En dit jaar kwam ik een draaischijf tegen bij de HEMA. Een andere vriendin heeft er eentje van de Action meegenomen. Naast het spel neemt iedereen ook 3 cadeautjes mee. 2 leuke cadeaus en 1 grappig cadeau met een totale waarde van €10,-. Het wordt dus ook geen mega dure avond.

Het is altijd een hele gezellige avond met veel lol en geouwehoer. En wij zijn allemaal heel strijdlustig als het gaat om het winnen van cadeaus. Ik ben benieuwd wat het dit jaar gaat brengen en met welke cadeaus ik naar huis mag gaan. 

Vieren jullie wel eens Sinterkerst?

Facebook Comments

Share this post