Comments (3)

Ik zag hem al vaker langskomen, maar andere jaren kwam de Sint steeds zelf langs om ons met een bezoekje te vereren. Dit jaar gaat dat niet lukken, dus dan is zo’n DVD eigenlijk wel een goed alternatief!

Doe je ook mee met mijn Sinterklaas-link-up? http://www.mizflurry.nl/2015/11/sintspiratie-7-leuke-sinterklaaslinks.html

Ik vind het wel leuk om zo creatief bezig te zijn. Deed dat een paar jaar geleden voor de buren compleet met zwarte mascarastrepen op een brief en hooi in de schoenen. En heel het huis door op zoek naar sporen van de Sinterklaas op het dak. Leuk!

Ja leuk is dat! ik heb voor morgen ook iets leuks gepland wat Aron zaterdag krijgt. In het kader van sinterklaas ben ik nog niet heel creatief. Maar dit komt aardig in de buurt haha

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP