Feestdagen

Sint tip: Video van Sint

Aankomende zaterdag komt hij weer ons land binnen varen en mogen wij ouders weer even in de huid van onze tijdelijk rol kruipen. Ik vertelde al eens dat ik het hele sinterklaas gebeuren maar lastig vind, toch probeer ik er iets van te maken. Ik merk dat ik dit jaar nog meer inspiratie heb en ik vind dat leuk, haha! 

Ik mocht voor de kinderen een Video van Sint laten maken en dit was net als vorig jaar weer leuk om te doen. Je kunt je kinderen, maar ook volwassene toevoegen. Ik besloot dit jaar een video te laten maken voor beide kinderen. Ik kon de uitspraak van de namen controlleren en dit vond ik erg fijn. Sofie kun je namelijk op meerdere manieren uitspreken. Gelukkig kun je dit allemaal kiezen. Daarna kun je kiezen wat Sint tegen je kind zegt zo word het dus persoonlijker gemaakt. Ook heb ik bij de kinderen een foto geplaatst, zo ziet Aron dat het écht over hem gaat. Geloofwaardiger kan ik het niet maken toch?

Dit jaar is het nog een stukje leuker, want Guus Meeuwis heeft een rol in de Video van Sint. Hij zingt een leuk sinterklaas liedje en ik als Guus fan vind dit een leuke toevoeging.

Vlak nadat ik de DVD bestelt heb krijg ik hem al binnen op mijn mail. Heel snel en leuk, want zo heb ik stiekem al een beetje voorpret. Een paar dagen later valt de dvd dan ook bij ons op de mat en kan ik hem klaarmaken om te laten “bezorgen” op de dag dat wij sinterklaas vieren.

De DVD wordt bezorgt in een witte enveloppen en je kind(eren) heeft niet door dat het van de Sint komt. In de enveloppe zit een DVD, een Sinterklaas enveloppe en nog wat leuke postkaarten. Ik heb voor beide kinderen één postkaart uitgekozen en hier een tekst van Sinterklaas opgeschreven, in de enveloppe gedaan samen met de DVD en nu maar wachten tot het zover is haha!

 

Voor €7,95 heb je al een video van Sint. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Fleur

  Ik zag hem al vaker langskomen, maar andere jaren kwam de Sint steeds zelf langs om ons met een bezoekje te vereren. Dit jaar gaat dat niet lukken, dus dan is zo’n DVD eigenlijk wel een goed alternatief!

  Doe je ook mee met mijn Sinterklaas-link-up? http://www.mizflurry.nl/2015/11/sintspiratie-7-leuke-sinterklaaslinks.html

  10/11/2015 at 2:06 pm
 • Reply Olga

  Ik vind het wel leuk om zo creatief bezig te zijn. Deed dat een paar jaar geleden voor de buren compleet met zwarte mascarastrepen op een brief en hooi in de schoenen. En heel het huis door op zoek naar sporen van de Sinterklaas op het dak. Leuk!

  10/11/2015 at 2:29 pm
  • Reply Joyce

   Ja leuk is dat! ik heb voor morgen ook iets leuks gepland wat Aron zaterdag krijgt. In het kader van sinterklaas ben ik nog niet heel creatief. Maar dit komt aardig in de buurt haha

   10/11/2015 at 4:06 pm

  Leave a Reply