Happy momlife

mayka tape
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Sint tip | Mayka block tape

Een sint tip? Nu al! Ja mensen het is weer zover, want over 2 maanden vieren wij alweer Sinterklaas en hier in huis worden er verlanglijstjes gemaakt. Tijd dus om ook de tips van ons te delen. De eerste tip die ik deel is die van de Mayka Block tape. De watte? Juist ik ga je er alles over vertellen. 

Hier in huis heb ik een grote en kleine LEGO fan, er ligt boven op Aron zijn kamer dan ook een grote voorraad met LEGO. Super handig zo’n LEGO fan, want hij weet altijd wel iets te vragen. Vorig jaar zag ik op social media iets tofs voorbij komen, iets dat echt iets voor onze lego fan is namelijk Mayka block tape. Tape speciaal voor je lego blokjes, super handig en goed voor de creativiteit.

Met Mayka block tape kun je elk oppervlak veranderen in een nieuwe plek om met je LEGO te bouwen. Met de Mayke blog tape is alles mogelijk. Je kunt het namelijk knippen, het is flexibel dus je kunt het makkelijk buigen en er leuke obstakels mee maken en je kunt het keer op keer opnieuw gebruiken. De nopjes sluiten perfect aan op LEGO blokjes dus je hoeft geen nieuwe blokjes te kopen. Ook super handig voor een dagje bij opa en oma bijvoorbeeld, dan hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Een rol Mayka block tape mee en een bakje blokjes en ze vermaken zicht vast. De Mayka block tape is te koop in 2 en 4 blokjes breed.

  • Zelfklevend
  • Compatible met de meeste bouwstenen, zoals bijvoorbeeld LEGO®.
  • Eenvoudig te knippen
  • 2 noppen breed, 1 meter lang

Vanaf 12 oktober verkoopt één van mijn favoriete webshops voor kids de Mayka block tape ook, namelijk lobbes. De tape van 2 blokjes breed kost 7,99 en die van 4 blokjes breed kost 19,99. De 2 nops variant is te koop in 1 en 2 meter.

Ken jij Mayke tape al? 

Facebook Comments

Share this post