Shoptip

Shoptip: Feestje van Hout

Vlak voor de geboorte van Fleur kwam ik op instagram de shop Feestje van Hout tegen. Een leuke Webshop met handgemaakte items van hout. Ik zag daar een super leuke geboorteaankondiging en na wat contact over en weer ontving ik een paar dagen later ons eigen bordje met de naam van Fleur erop. Het leek mij mooi om haar geboorte hier mee aan te kondigen op social media en om hem later op haar kamertje te hangen.

Wilma, de eigenaresse van Feestje van Hout is net als ik een jonge moeder. Ze heeft twee prachtige kindjes en een inspirerende instagram feed. Wilma is erg creatief en dat is ook wel te zien aan de creaties die ze maakt. Op 1 oktober lanceert ze haar eigen webshop waardoor je nog makkelijker haar producten kunt bestellen.

Etsy shop 

Ze verkoopt momenteel haar producten nog via etsy en instagram, maar binnenkort opent haar eigen webshop waar je met nog meer gemak de producten kunt bestellen. De producten die ze verkoopt worden handgemaakt (gebrand) en zijn daardoor uniek. Je kunt eigenlijk allerlei teksten op een houten plaat laten branden. Maar ook kun je andere producten bestellen, zoals mooie decoratie slingers en handige opbergers voor knipjes. Of wat dacht je van gepersonaliseerde milestonecards van hout. Naast dat ze mooie producten levert zijn ze ook nog eens prima te betalen.

Voor Fleur liet ik dus een mooi bordje maken die ik wilde gebruiken op social media om haar geboorte aan te kondigen. Ook daarna hing hij mooi in de woonkamer en straks als wij haar slaaphoekje af gaan maken dan komt ie ook daar te hangen. Hij hoort namelijk helemaal bij haar. Ik vind het echt onwijs leuk om houten accenten toe te voegen aan haar slaaphoekje. En als je ons huis ziet dan snap je ook wel dat wij hout een mooie toevoeging vinden.

Ken jij Feestje van hout al? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply